Το διπλό "ελληνικό" καλωσόρισμα της Μαρσέιγ στον Μήτρογλου!

Η Μαρσέιγ υποδέχτηκε τον Κώστα Μήτρογλου με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο ενώ από την πλευρά του ο Έλληνας άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μασσαλούς κατά την παρουσίασή του (VIDEO)!

Το διπλό "ελληνικό" καλωσόρισμα της Μαρσέιγ στον Μήτρογλου!

Δαπάνησε 15.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του από την Μπενφίκα (θα δώσει άλλα 12.000.000 ευρώ σε περίπτωση που δεν έρθει πρόταση στους "αετούς" για τον παίκτη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια) και αυτό δείχνει πόσο πολύ πιστεύει η Μαρσέιγ στον Κώστα Μήτρογλου.

Λίγες ώρες μάλιστα από τη στιγμή που έπεσαν οι υπογραφές από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, οι Φωκαείς "τίμησαν" με το παραπάνω τον "Mitrogolo" με δύο τιτιβίσματα στον αγγλικό λογαριασμό τους στο Twitter με έντονο άρωμα Ελλάδας.

"Καλωσήρθες Κώστα Μήτρογλου", έγραφε το πρώτο ενώ στο αμέσως επόμενο ποστάρισμα ανέβηκε video με μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του από Ολυμπιακό και Μπενφίκα, μεταξύ των οποίων το εκπληκτικό βολ πλανέ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκης" το 2009. Ο δε τίτλος ως πρόλογος στο video; "Fear the beard", δηλαδή "Να φοβάστε το μούσι".

Όσον αφορά στα συναισθήματα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής από την Ολιμπίκ, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του μετά από τη διετία στην Μπενφίκα, και τόνισε μεταξύ άλλων:

"Έχω παίξει σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα. Έχω συνηθίσει να παίζω σε γήπεδα με πίεση. Ανυπομονώ να παίξω στο Velodrome.

H Μαρσέιγ έχει πολλούς σημαντικούς παίκτες, όπως οι Παγέτ, Τοβέν, Ραμί και Αμπντενούρ. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και έχει τεράστια ποιότητα.

Έχω μεγάλο σεβασμό στην Μαρσέιγ, είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK