Το "δύο σ' ένα" της Τσέλσι: Καταδίκασε και Τότεναμ και Μίντλεσμπρο

Πώς η ομάδα του Αντόνιο κατέστρεψε με μια νίκη της τα όνειρα δυο ομάδων;

Chelsea's Diego Costa celebrates scoring a goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Diego Costa celebrates scoring a goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Το επιβλητικό 3-0 της Τσέλσι επί της Μίντλεσμπρο στο "Στάμφορντ Μπριτζ" είχε διπλή ανάγνωση.

Από τη μία η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ξέφυγε επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και αγκάλιασε τον τίτλο, έχοντας εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό το 1-0 της Γουέστ Χαμ επί της απειλητικής Τότεναμ. Από την άλλη άφησε την "Μπόρο", δεύτερη από το τέλος, στο -7 από τη σωτηρία και επί της ουσίας την καταδίκασε σε υποβιβασμό.

Ο Ντιέγκο Κόστα με ψύχραιμο πλασέ (23'), ο Μάρκος Αλόνσο με δύσκολη προβλή (34') και ο Νεμάνια Μάτιτς με καθαρό μυαλό (65') πέτυχαν τα γκολ της νίκης των "μπλε", οι οποίοι την Παρασκευή, με ακόμη ένα "τρίποντο" επί της Γουέστ Μπρομ, θα πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά το περυσινό διάλειμμα και έκτη φορά στην ιστορία τους!

AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK