Το ευχαριστώ του Μίτσελ
Ο Μίτσελ πλέει σε "πελάγη ευτυχίας" από το βράδυ του Σαββάτου, μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και το πρωί της Κυριακής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν για να πάρει ο Ολυμπιακός και τον φετινό τίτλο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού με αναρτήσεις του στο twitter ευχαρίστησε άπαντες, τονίζοντας πως με αυτή την ομάδα ήταν όλα πιο εύκολα.
“Πρωτάθλημα υπ’ αριθμόν 41 του Ολυμπιακού. Με αυτή την ομάδα ήταν όλα πιο εύκολα. Ευχαριστώ!”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Ισπανού προπονητή στο twitter και στο δεύτερο έγραψε:
“Ευχαριστώ τον πρόεδρό (Βαγγέλη Μαρινάκη), όλον τον σύλλογο, τους παίκτες μου και όλους τους οπαδούς”.
Olympiacos 41 League. With this team is much easier. Thank you! pic.twitter.com/MwTnn5u9Ei
— Míchel (@MichelFootball) March 16, 2014
Thank you to my president, all the club, my players and to al the fans @olympiacos_org https://t.co/7TgrNZkiHK
— Míchel (@MichelFootball) March 16, 2014