Το εμπρηστικό πρωτοσέλιδο για το παρελθόν της Μπαρτσελόνα

Η Βαλένθια τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών της με Μπαρτσελόνα και η εφημερίδα "Superdeporte" απάντησε με ένα πρωτοσέλιδο με μία... γουρουνοκεφαλή (photo)!

Το εμπρηστικό πρωτοσέλιδο για το παρελθόν της Μπαρτσελόνα

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την Τετάρτη την τιμωρία της Βαλένθια για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (έριξαν αντικείμενα μετά το νικητήριο γκολ του Μέσι και ένα μπουκάλι βρήκε στο κεφάλι τον Νεϊμάρ) που ήταν πρόστιμο 1.500 ευρώ και ποινη τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Ε, το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της "Superdeporte", με τη μεγάλη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Βαλένθια να κυκλοφορεί σήμερα με ένα πρωτοσέλιδο εμπνευσμένο από το παρελθόν και τους... "μπλαουγκράνα.

Σε αυτό φιγουράρει το κεφάλι ενός γουρουνιού που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο του "Camp Nou" πριν από 16 χρόνια όταν ο Λουίς Φίγκο επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με το νόημα να είναι ξεκάθαρο: οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι υποκριτές!

Το εμπρηστικό πρωτοσέλιδο για το παρελθόν της Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Της... Ελλάδας στο "Μεστάγια" μετά το γκολ του Μέσι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK