To εναλλακτικό Audi του Βαράν είναι η επιλογή του μέλλοντος

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης μοιράστηκαν τα νέα αυτοκίνητα της χορηγού εταιρίας, αλλά ο Γάλλος ξεχώρισε για την επιλογή του.

Ο Ραφαέλ Βαράν έχει ένα νέο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του στη Μαδρίτη
Ο Ραφαέλ Βαράν έχει ένα νέο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του στη Μαδρίτη AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η συνεργασία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Audi δεν είναι από εκείνες τις εφήμερες. Είναι μια σχέση διαρκείας, 16 χρόνων πλέον, η οποία βασίζεται στη διαφημιστική αλληλεπίδραση και μεταξύ άλλων προωθητικών ενεργειών προβλέπει -όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση- τη χορήγηση ενός ΙΧ στους ποδοσφαιριστές του εκάστοτε ρόστερ. Για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Η νέα 'φουρνιά' αυτοκινήτων παραδόθηκε ήδη από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και προβλήθηκε αναλόγως. Από τον πρώτο, τον προπονητή Ζινεντίν Ζιντάν, ως τον τελευταίο στην ιεραρχία, τον 20χρονο Μπαχίμ Ντίαθ των 40 λεπτών συμμετοχής ή τον Μαριάνο Ντίας που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, ο καθείς επέλεξε το μοντέλο που του ταιριάζει καλύτερα και αντιπροσωπεύσει την ιδιοσυγκρασία του. Άλλος προτίμησε τον δυναμισμό και την ταχύτητα, άλλος την ασφάλεια και την οδηγική συμπεριφορά στην άσφαλτο, ένας τρίτος την πολυτέλεια.

  • Μια ολόκληρη 11άδα παικτών, μεταξύ των οποίων ο Λούκα Μόντριτς, ο Κάρλος Καζεμίρο και ο Ίσκο, σε διαφορετικούς χρωματισμούς (λευκό, μαύρο ή ανθρακί), εμπιστεύτηκαν το ευέλικτο Q7.
  • Τέσσερις λιγότεροι, 7 δηλαδή, όπως ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο Τόνι Κρος και ο Εντέν Αζάρ, προτίμησαν την πιο εξελιγμένη μορφή του Q8.
  • 4 στο σύνολο, όπως οι Βραζιλιάνοι Μαρσέλο και Βινίσιους είχαν το ίδιο γούστο και θα κυκλοφορούν στη Μαδρίτη με το στιλάτο Α7, με τον λαβωμένο Ασένσιο να πηγαίνει στο κόκκινο.
  • Άλλοι τρεις τέλος, ο 'Ζιζού' παρεπιμπόντως ένας εξ αυτών, θα οδηγούν το 'άπιαστο' RS3, ποντάροντας στα 470 άλογα και στα μόλις 4 δεύτερα που χρειάζεται για να καλύψει τα 0-100 χλμ/ώρα.

Θέλουν να ξεχωρίζουν

Οι μοναδικοί δύο που διαφοροποιήθηκαν πλήρως από τη μάζα ήταν ο Σέρχιο Ράμος και ο Ραφαέλ Βαράν. Ο αρχηγός των 'μερένγκες', ικανοποιημένος από το πολυτελές και οικογενειακό A8 που είχε πέρυσι, δεν θέλησε ν' αλλάξει τις συνήθειες και να βγει από τη βολή του. Αντιθέτως ο ώριμος για την ηλικία του Γάλλος στόπερ έκανε την έκπληξη. Κοιτώντας προς το μέλλον, προτίμησε το υπερφιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτροκίνητο e-tron σ' ένα σπάνιο μάλιστα πορτοκαλοκόκκινο χρώμα που 'βγάζει μάτι'. Χωρίς να σημαίνει ότι θα του λείπει η δύναμη του κινητήρα.

Αρκεί βέβαια να βρίσκει (που θα βρίσκει) τις απαιτούμενες πηγές φόρτισης πριν μείνει από μπαταρία, μετά τα 450 χιλιόμετρα αυτονομίας που διαθέτει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK