Το επικό τρολάρισμα του Κράουτς για το Nations League

Η Αγγλία υποδέχτηκε την Ισπανία στο "Γουέμπλεϊ" στην πρεμιέρα του Nations League και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Πίτερ Κράουτς να δώσει ρεσιτάλ μέσω... τρολαρίσματος στο Twitter.

Stoke City's Peter Crouch celebrates his goal during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Stoke City at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Stoke City's Peter Crouch celebrates his goal during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Stoke City at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Οι Άγγλοι φίλαθλοι έχουν αποδείξει ότι εμπράκτως ότι πάνω από τους συλλόγους τους στο Νησί "βάζουν" την αγάπη του για την εθνική ομάδα και το βράδυ του Σαββάτου ήρθε μία ακόμα κατάθεση της αγάπης τους για τα "τρία λιοντάρια", με σχεδόν 90.000 θεατές να παίρνουν θέση στις εξέδρες του "Γουέμπλεϊ" για τον αγώνα με την Ισπανία.

Ο αγώνας αυτό έγινε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Nations League για το League A, με τη νέα αυτή διοργάνωση που έχει θεσπίσει η UEFA να αναμένεται, μέσα από σειρά αγώνων, να δώσει συνολικά τέσσερα εισιτήρια για τα τελικά του Euro 2020.

Το σύστημα βέβαια είναι τόσο πολύπλοκο και δαιδαλώδες που χρειάζεται κάποιος να κάνει μελέτη και να έχει καλή μνήμη για να θυμάται την όλη διαδικασία, με τον Πίτερ Κράουτς να μη μπαίνει καν στον πειρασμό αλλά αντίθετα να βρίσκει την ευκαιρία για... τρολάρισμα!

"Εξακολουθώ να μην έχω την παραμικρή ιδέα για το τι είναι το Nations League", έγραψε ο φορ της Στόουκ την ώρα που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει η αναμέτρηση Αγγλία-Ισπανία, για να "χτυπήσει" και με νέο τιτίβισμα λίγο αργότερα, μέσα από το οποίο αναρωτιόταν αν το Nations League... επέστρεφε σπίτι;

Χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πλέον ακομπλεξάριστους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα γήπεδα της Ευρώπης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK