Το επόμενο "χτύπημα" του Μόντσι είναι ο... Μανωλάς

Η Ρόμα προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες την καλοκαιρινή περίοδο, ωστόσο η επόμενη κίνηση του Μόντσι αφορά ανανέωση και μάλιστα αυτή του Κώστα Μανωλά. Διαβάστε το story.

Το επόμενο "χτύπημα" του Μόντσι είναι ο... Μανωλάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε από... σπόντα στην Ρόμα αυτό το καλοκαίρι καθώς είχε βρεθεί μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο με την Ζενίτ (την τελευταία στιγμή αρνηθηκε να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της ρωσικής ομάδας), ωστόσο τίποτα δεν δείχνει ικανό να τον εκτοπίσει από το αρχικό σχήμα των Ρωμαίων.

Ήταν βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα απέναντι σε Αταλάντα (εκτός) και Ίντερ (εντός) ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport" θα τον βλέπουμε για αρκετό καιρό ακόμα με τη φανέλα των "λύκων".

Όχι μόνο επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019 αλλά επειδή η πρόθεση του Μόντσι (νέος τεχνικός διευθυντής) είναι να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, ικανοποιώντας και τον παίκτη ο οποίος παραπονιέται για το γεγονός πως αμείβεται με λιγότερο από 2.000.000 ευρώ ετησίως βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα της Ρώμης, η Ρόμα είναι εκείνη που θα καθορίσει πότε θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να κάνουν πάντως λόγο για ραντεβού με τον ατζέντη του, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK