Παίκτης της Ατλέτικο θεωρεί του Europa League... σκ@τα!!!

Για κάποιες ομάδες το Europa League είναι "ευλογία" όχι όμως και για τον αρχηγό της Ατλέτικο Μαδρίτης που απαξίωσε τη διοργάνωση μετά την ισοπαλία-σοκ με την Καραμπάγκ στο CL!

Atletico Madrid's Gabi, right, and Koke, 6, celebrate after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium, Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Atletico Madrid's Gabi, right, and Koke, 6, celebrate after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium, Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποίησε πέρυσι το Europa League ως όχημα για να επιστρέψει στα χλιδάτα σαλόνια του Champions League και η Μίλαν ενδέχεται να κάνει το ίδιο και φέτος βλέποντας πως μέσω της Serie A δεν έχει τύχη για 4άδα, την ίδια ώρα όμως ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης απαξιώνει με εντυπωσιακό τρόπο τη διοργάνωση.

Λίγο μετά την ισοπαλία στην Μαδρίτη κόντρα στην Καραμπάγκ που φέρνει τους "ροχιμπλάνκος" ένα βήμα από τον αποκλεισμό από τους "16" του CL, ο Γκάμπι έδειξε με δηλώσεις του πως το Europa τον αφήνει παντώς αδιάφορο.

"Άυτή τη στιγμή είμαστε εκτός. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι πως δεν είναι η πρόκριση στα δικά μας χέρια αλλά σε αυτά των Ρόμα και Τσέλσι.

Είμαι στενοχωρημένος. Το Europa League είναι για τα σκ@τά", τόνισε τσαντισμένος ο Γκάμπι, ο οποίος πάντως, έχοντας κατακτήσει το Europa το 2012, συμπλήρωσε:

"Οφείλω να αναγνωρίσω ωστόσο ότι η διοργάνωση αυτή μου έχει δώσει πολλα και αν χρειαστεί να παίξουμε σε αυτήν, θα παίξουμε για να νικήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK