Το φαινόμενο Ρονάλντο ζητάει συγγνώμη απ' όλες τις μαμάδες του κόσμου

Απολογήθηκε σε όλες τις μαμάδες του κόσμου ο Ρονάλντο για το περίφημο κούρεμα που επέλεξε να κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

FILE - Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a World Football Summit conference, in Madrid, Spain, Sept. 25, 2018. Less than year after Ronaldo got involved with the Cruzeiro club, it has made it back into the country's top soccer league. The Brazilian team clinched a top-four spot in the second division on Wednesday, Sept. 21, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Το αγαπημένο "φαινόμενο" AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ρονάλντο το φαινόμενο έμεινε στην ιστορία για δύο πράγματα. Για το ταλέντο του και για το κούρεμά που επέλεξε να κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Για το δεύτερο θέλησε, μάλιστα, να απολογηθεί ξανά, αυτή τη φορά προς όλες τις μαμάδες του κόσμου που είδαν τα παιδιά τους να ακολουθούν το παράδειγμα του Βραζιλιάνου που εμπνεύστηκε από το καρτούν Cascao, το οποίο έπαιζε στην βραζιλιάνικη παιδική σειρά Turma de Monica.

Ο Βραζιλιάνος είπε "...απολογούμαι, η μαμά μου και εκατομμύρια μαμάδες με μίσησαν εκείνη την μέρα..." στην εκπομπή Good Morning Britain στην οποία βγήκε να μιλήσει για να προμοτάρει το ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει σύντομα προς τιμήν του με τίτλο "Το Φαινόμενο".

Δείτε το βίντεο με τη συγγνώμη

Διαβάστε Περισσότερα

Η τελευταία συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η χρυσή βίβλος του σπουδαίου Έλληνα μαχητή

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ο αποχαιρετισμός της συζύγου του με το "Μονόγραμμα" του Ελύτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK