Το φιλαράκι του Τουρέ στον ΟΣΦΠ από την Σίτι

Η δεύτερη θητεία του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό, τον φέρνει σε μία ομάδα με τελείως διαφορετικά πρόσωπα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που την στελεχώνουν. Κι όμως ο Ιβοριανός σταρ έχει αποκτήσει ήδη έναν καλό φίλο, τον οποίο γνωρίζει από την εποχή που έπαιζε μπάλα στην Μάντσεστερ Σίτι.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 2005 ο Γιάγια Τουρέ είχε έρθει στον Ολυμπιακό πιτσιρικάς, παίζοντας τότε ποδόσφαιρο ανάμεσα σε παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δώδεκα χρόνια μετά, ο Ιβοριανός σταρ επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι και οι αλλαγές είναι μεγάλες. Από τη διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές, ο κάτοχος τριών πρωταθλημάτων Αγγλίας, δεν βρήκε πολλά πράγματα ίδια.

Άλλωστε, στην πρώτη του θητεία στο "Καραϊσκάκης" είχε έρθει για να ωριμάσει, ενώ τώρα για να ηγηθεί μίας νέας προσπάθειας, μεταξύ ταλαντούχων συναθλητών του κι άλλων πιο έμπειρων φυσικά.

Ωστόσο, διαβάζουμε στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" πως ο Γιάγια έχει ήδη έναν καλό φίλο στον Πειραιά, τον υπαρχηγό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, τον Ομάρ τον οποίο ο 35χρονος μέσος γνωρίζει από την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι ως ταλεντάκι τότε.

Τουρέ και Ομάρ είχαν συνυπάρξει στους "Πολίτες" το 2010, γνωρίζονται καλά, και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία να τα λένε ακόμη καλύτερα επί ελληνικού εδάφους και φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK