Το φινάλε στο ΟΑΚΑ έφερε αντίδραση για τη διαιτησία

Ο ΠΑΟΚ έφυγε για δεύτερη φορά φέτος με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, με το τέλος του αγώνα των πλέι οφ να βρίσκει τους "ασπρόμαυρους" να αφήνουν αιχμές για τη διαιτησία.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την ΑΕΚ ενώ και στο ματς των πλέι οφ η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν μπόρεσε να αποδράσει έστω με έναν βαθμό από το ΟΑΚΑ, χάνοντας αυτή τη φορά με 1-0 από το γκολ του Μπακασέτα στο 42ο λεπτό.

Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" εστίασαν αρκετά στο κομμάτι της διαιτησίας αφού στο φινάλε έκαναν αναφορά για σφυρίγματα του Θάνου.

"Το παραμύθι του ευνοημένου ΠΑΟΚ βόλεψε πολύ όσους έψαχναν τα δικά τους άλλοθι. Ώρα το παραμύθι να τελειώσει. Οι δικές μας αγωνιστικές αδυναμίες δεν δίνουν καμιά δικαιολογία σε διαιτησίες σαν την σημερινή. Όποιος θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις εναντίον μας, θα μας βρει μπροστά του", ήταν η θέση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που στάθηκε σε τρεις φάσεις στο δεύτερο μέρος.

Σε μία κλοτσιά που δέχτηκε ο Κρέσπο από τον Σιμόες στην περιοχή της ΑΕΚ, στο χέρι αμυντικού της ΑΕΚ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή λίγο πριν το φινάλε και σε φάουλ του Μάνταλου επί του Ενρίκε που θα μπορούσε να επιφέρει την δεύτερη κίτρινη του αρχηγού της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK