Το φύλλο αγώνα για Μακ: "f@@k you bastard"

Τέσσερις ή έξι αγωνιστικές η τιμωρία για τον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος, σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ο Ανδρέας Παππάς, είπε στον διαιτητή: "f@@k you bastard".

Το φύλλο αγώνα για Μακ: "f@@k you bastard"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βαριά καμπάνα περιμένει εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Ρόμπερτ Μακ για την αποβολή του από τον διαιτητή Ανδρέα Παππά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τη διαμαρτυρία του για το μαρκάρισμα του Στέφανου Καπίνο για το οποίο ο "Δικέφαλος" ζήτησε πέναλτι.

Ο Αθηναίος ρέφερι, σύμφωνα με πληροφορίες έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι απέβαλε τον μέσο του ΠΑΟΚ γιατί του είπε "f@@k you bastard" και στη συνέχεια τον έφτυσε στο πρόσωπο και η τιμωρία του θα είναι τέσσερις, χωρίς να αποκλείεται να είναι ακόμη και έξι.

Σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1δ. προβλέπεται τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για "υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό αγώνα". Αν όμως, κριθεί ότι τα παραπτώματα είναι δύο: ένα η εξύβριση και δεύτερο το φτύσιμο και όχι μία κατ' εξακολούθηση, τότε οι 4+4 αγωνιστικές θα συμψηφιστούν και θα γίνουν έξι σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 4 του πειθαρχικού κώδικα.

Για την επιβολή της ποινής με βάση τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα, οι ποδοσφαιριστές δεν καλούνται σε απολογία που σημαίνει δεν την επηρεάζει η αποχή των δικηγόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επεισόδια, διακοπή, δηλώσεις: Τα 20 VIDEOS του επεισοδιακού ντέρμπι της Τούμπας

Η ανάλυση της διαιτησίας του ντέρμπι από τον Ηρακλή Τσίκινη

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις – Οριστική ρήξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK