Το Γερμανία-ΗΠΑ ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το Super Bowl!

Η τρέλα των Αμερικάνων για την εθνική τους τελικά είναι μεγαλύτερη απ' όσο νομίζαμε. Τόση μάλιστα, που το ματς κόντρα στην Γερμανία ξεπέρασε σε θεατές ακόμα και το Superbowl στη σελίδα του ESPN.

Το Γερμανία-ΗΠΑ ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το Super Bowl!

Τελικά η τρέλα των Αμερικάνων για την εθνική ομάδα, είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο πιστεύαμε. Πέρα από το γεγονός πως μεγάλος αριθμός ανθρώπων από τις ΗΠΑ έχουν κατέβει στη Βραζιλία για τα ματς του Μουντιάλ, η χώρα έσπασε κι ένα ρεκόρ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ. Αυτό του αριθμού των θεατών που παρακολούθησαν το ματς μέσω της ιστοσελίδας του μεγαλύτερου δικτύου, του ESPN.

Πιο συγκεκριμένα, την κρίσιμη αναμέτρηση που κατά πάσα πιθανότητα θα έδινε την πρόκριση στις ΗΠΑ (όπως και έγινε), παρακολούθησε ο αριθμός ρεκόρ των 1.700.000 ανθρώπων!

Υπήρξαν μάλιστα μέχρι και προβλήματα φόρτωσης της σελίδας, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως οι θεατές του αγώνα μέσω διαδικτύου ξεπέρασαν ακόμα κι αυτούς του Super Bowl (το παρακολούθησαν μέσω ίντερνετ 1.100.000 άτομα) για το οποίο ως γνωστόν οι Αμερικάνοι έχουν πώρωση.

Βέβαια, για να σπάσει αυτό το ρεκόρ έπαιξε ρόλο και η ώρα διεξαγωγής τους αγώνα. Μιας και το ματς μεταδόθηκε μεσημέρι ήταν πολύ πιο πιθανό αρκετοί να το δουν μέσω laptops ή tablets, καθώς δεν βρίσκονταν σπίτι. Και πάλι όμως δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για... αμερικάνικη τρέλα!

Διαβάστε ακόμη:

HΠΑ-Γερμανία 0-1

Πέρασαν Γερμανία και ΗΠΑ, εκτός Μουντιάλ ο Ρονάλντο (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK