"Το γήπεδο θα φέρει τίτλους"

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Δημήτρης Ανλακογλου μιλούν για τη Γ' Εθνική που έφυγε, τη Β' Εθνική που έρχεται, τον Μελισσανίδη, το γήπεδο και τον Δέλλα.

"Το γήπεδο θα φέρει τίτλους"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ στην "Ώρα για Σπορ":

Για τη φετινή πορεία:

Βαγγέλης Πλατέλλας: " Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ΑΕΚ έφυγε από τη Γ’ Εθνική. Όλοι μας ξέρουμε πού έχουμε έρθει. Πρέπει τώρα να φύγει από τη Β’ Εθνική και να ξαναγίνει η ΑΕΚ που ήταν".

Δημήτρης Ανάκογλου: "Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους. Και για μας και τον κόσμο περισσότερο. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε και φύγαμε από τη Γ’ Εθνική".

Για την παρουσία τους στην ομάδα:

Β.Π.: " Ήξερα σε ποια ομάδα ήρθα και το ήθελα πολύ. Δεν σκέφτηκα καν ότι ήταν στη Γ’ Εθνική και δικαιώθηκα για την επιλογή μου".

Δ.Α.: " Δεν μετάνιωσα που πήγα στην ΑΕΚ πέρσι το Φλεβάρη και γενικά δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Αν το είχα μετανιώσει, θα είχα φύγει το καλοκαίρι. Αντιθέτως έμεινα".

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δέλλα:

Β.Π.: " Σίγουρα την άξιζε. Καθημερινά δουλεύουμε μαζί του και είναι πολύ κοντά μας. Έδωσε ευκαιρίες σε όλους κι όποιος άξιζε έπαιζε. Αγαπά αυτό που κάνει. Είναι ένας νέος προπονητής με φιλοδοξίες και πιστεύω πολύ ότι θα τα καταφέρει".

Δ.Α.: "Απέδειξε ότι έλεγε πάντα αυτό που πίστευε. Όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά, δεν μας χάιδευε τα αυτιά. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πέρσι ήρθε σε μα δύσκολη κατάσταση και χρειάζονται κότσια για να το κάνεις. Έβαλε το όνομά του και την καριέρα του κάτω από την ΑΕΚ για να βοηθήσει. Σύμφωνα με τα φετινά δεδομένα, τις ευκαιρίες που έδωσε και τη δουλειά που έκανε, πιστεύω ότι του άξιζε να μείνει. Πιστεύω πως θα έχει πολύ καλή πορεία ως προπονητής".

Για την εμπειρία τους από τη Β’ Εθνική:

Β.Π.: "Είναι μια δύσκολη κατηγορία και σκληρή. Χρειάζεται δουλειά και να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Θέλει υπομονή, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά".

Δ.Α.: "Είναι πολύ δυσκολότερη από τη μεγάλη κατηγορία η Football League. Παίζεται λιγότερο ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια πηγαίνουν στη δύναμη και το γκολ. Μετρά η άνοδος κι αυτό θέλουμε".

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το νέο γήπεδο:

Β.Π.: "Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει σε τέτοια θέση έναν άνθρωπο που την αγαπά και θέλει να την ξανακάνει πρωταγωνίστρια. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το νέο γήπεδο, το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή. Πιστεύω πως μέσα από το γήπεδο θα έρθουν και οι τίτλοι".

Δ.Α.: "Η αλήθεια είναι ότι για να μείνω το καλοκαίρι έπαιξε ρόλο ο κ. Μελισσανίδης. Υπάρχει ένα πλάνο για το τι θέλει να κάνει. Αυτά που σκέφτεται μπορεί να τα κάνει πραγματικότητα. Όλοι μας έχουμε όνειρο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι. Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να παίξουμε εκεί".

Για το τι χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα:

Δ.Α.: "Υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις. Πώς θα φερθεί πρώτα από όλα η διοίκηση μεταγραφικά και από πλευράς στόχων. Δεν τους βλέπουμε τόσο μακριά πάντως. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα κι αν αποφασίσει να κάνει πρωταθλητισμό, θα κάνει. Τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK