"Το γήπεδο θα σώσει τα τμήματα"

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα τμήματα, όπως όμως εξήγησε και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Ασλανίδης, με την κατασκευή του γηπέδου τα πάντα θα πάρουν το δρόμο τους και θα επωφεληθεί το Σωματείο.

"Το γήπεδο θα σώσει τα τμήματα"

Η ανησυχία για το μέλλον των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι μεγάλη. Η συγκεκριμένη ανησυχία αποτυπώθηκε, όπως είναι λογικό, και στην κυριακάτικη Γ.Σ. του Σωματείου, παρά το γεγονός ότι μοναδικό αντικείμενο αυτής ήταν η επανασύσταση της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ουσία είναι απλή: δεν υπάρχουν χρήματα για να συντηρηθούν τα τμήματα. Ακόμα και ορισμένοι επενδυτές που έχουν βρεθεί σε κάποια από αυτά, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μόνο για τα παρόντα έξοδα, χωρίς διάθεση να πληρώσουν κάποιες από τις παλιές οφειλές της Ερασιτεχνικής. Έτσι τα τμήματα πορεύονται με το βραχνά των παλιών αμαρτιών, το πρόβλημα φουσκώνει, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης αβεβαιότητα για το μέλλον τους.

Σε ένα από τα πηγαδάκια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Ασλανίδης εξήγησε ότι για την αναγέννηση της Ερασιτεχνικής και τη συντήρηση των τμημάτων θα βρεθεί η λύση μόνο αν επιτευχθεί ο μεγαλύτερος στόχος του Συλλόγου: η κατασκευή του γηπέδου. Μετά από αυτή, όπως τόνισε ο κ. Ασλανίδης, τα πάντα θα πάρουν το δρόμο τους, η ΠΑΕ θα γίνει εύρωστη οικονομικά και με το ποσό που θα καταβάλλει στο μητρικό Σωματείο θα γίνει εφικτό να συντηρηθούν τα τμήματα.

Παράλληλα, ο παράγοντας της ΑΕΚ ζήτησε ενότητα μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου της μπουλντόζας και της έναρξη της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK