Το γκολ που θύμισε Μέσι και Ρονάλντο μαζί!

Η Μπάρμπαρα Λατόρε πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα υποχρεώνοντας άπαντες να την συγκρίνουν με τον Μέσι. Για τον Πικέ θύμισε και... Ρονάλντο (video)!

Το γκολ που θύμισε Μέσι και Ρονάλντο μαζί!

Η Μπάρμπαρα Λατόρε πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα υποχρεώνοντας άπαντες να την συγκρίνουν με τον Μέσι. Ο Πικέ όμως πήγε ακόμα παραπέρα τη σύγκριση!

Το ταλέντο και η κλάση δεν ξεχειλίζει μόνο στην ανδρική ομάδα της Μπαρτσελόνα αλλά και στη γυναικεία και η Μπάρμπαρα Λατόρε αποτελεί τρανό παράδειγμα. Η 23χρονη Ισπανίδα διεθνής παίκτρια έχει γίνει θέμα συζήτησης στην οικογένεια των "μπλαουγκράνα" καθώς στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ την περασμένη Τετάρτη πέτυχε ένα γκολ που στους περισσότερους θύμισε... Λιονέλ Μέσι.

Πήρε τη μπάλα πίσω από τη σέντρα και αφού έκανε μία εκπληκτική κούρσα, που πέρασε έξι αντιπάλους της και δεν σταμάτησε ακόμα και όταν της έγινε φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ, για να γνωρίσει την αποθέωση.

Το γκολ μάλιστα αυτό έκανε τον Ζεράρ Πικέ να "χτυπήσε" μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, υποστηρίζοντας πως θύμισε το περίφημο γκολ του Μέσι απέναντι στην Χετάφε αλλά και εκείνο του Ρονάλντο απέναντι στην Κομποστέλα!

ΤΟ ΣΟΛΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΕΤΑΦΕ:

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΣΤΕΛΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK