Το γκολ του Στέρλινγκ ήταν 100% έργο του δασκάλου Γκουαρδιόλα!

Ένα video που διέρρευσε από προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι δείχνει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δίνει οδηγίες με απίστευτο τρόπο στον Ραχίμ Στέρλινγκ και ουσιαστικά να βάζει την υπογραφή του στο γκολ του τελευταίου κόντρα στην Φέγενορντ (VIDEO)!

Το γκολ του Στέρλινγκ ήταν 100%  έργο του δασκάλου Γκουαρδιόλα!

Η φετινή Μάντσεστερ Σίτι δεν... πιάνεται! Ο Κέβιν Ντε Μπράινε θέτει υποψηφιότητα με τις εμφανίσεις του για κορυφαίος παίκτης μέσα στη σεζόν 2017-18 και οι Σέρχιο Αγκουέρο και Γκαμπριέλ Ζεζούς (το επιθετικό δίδυμο της ομάδας) έχουν από 10 γκολ έκαστος, ωστόσο εκεί που βλέπεις την πραγματική επιρροή του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι στον... Ραχίμ Στέρλινγκ.

Σε σχέση με την περυσινή σεζόν (πρώτη του Καταλανού στην ομάδα) που είχε 10 γκολ, φέτος ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός μετράει ήδη 11 γκολ και 2 ασίστ σε 17 παιχνίδια, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι εκείνος που έχει καταφέρει να αξιοποιήσει σε εξαιρετικό βαθμό τις (πολλές) ικανότητες του Στέρλινγκ.

Για το πόσο μεθοδικά και εντατικά δουλεύει με τους παίκτες του και ειδικα με τον Στέρλινγκ, υπάρχει άλλωστε ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες και είναι άκρως διαφωτιστικό.

Το γκολ του Στέρλινγκ ήταν 100%  έργο του δασκάλου Γκουαρδιόλα!

Σε αυτό βλέπουμε τον πρώην τεχνικό των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν να έχει ανοίξει συζήτηση με τον παίκτη του και να του δίνει οδηγίες για το πώς θα πρέπει να κινείται στο χώρο για να βγαίνει σε θέση βολής, με τις συμβουλές του να εφαρμόζονται στο ακέραιο από τον παίκτη.

Απόδειξη ο αγώνας της Σίτι το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Φέγενορντ στο "City of Manchester" για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με το πνεύμα του Γκουαρδιόλα να έχει μπει στο... σώμα του Στέρλινγκ με αποτέλεσμα να σκοράρει με τον τρόπο που διδάχτηκε.

Στη φάση του μοναδικού και νικητήριου γκολ της Σίτι στο ματς, ο Στέρλινγκ δέχτηκε πάσα από τον Γκιουντογκάν και την έδωσε πίσω, για να ξεφύγει αμέσως από τον προσωπικό του φρουρό και να βγει σε θέση βολής με εκπληκτική κίνηση χωρίς τη μπάλα για το 1-0!

Για αυτό το γκολ θα πρέπει να είναι σίγουρα πολύ υπερήφανος ο Πεπ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK