Το γράμμα του Ικάρντι στη Γουάντα Νάρα ήταν το καλύτερο γκολ του

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε ένα γράμμα που της έστειλε ο Μάουρο Ικάρντι ύστερα από το χωρισμό τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η τέχνη του Αργεντινού στον γραπτό λόγο είναι εφάμιλλη με αυτήν στο χορτάρι και έσωσε τη σχέση τους.

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι
Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η σχέση τους πέρασε από χίλια κύματα το τελευταίο 15ήμερο από τη στιγμή που φαίνεται να "ξεφύτρωσε" ένα τρίτο άτομο και να μπήκε ανάμεσά τους (βλέπε Τσίνα Σοάρες), όμως όπως όλα δείχνουν, παρότι έφτασαν ένα βήμα από τον οριστικό χωρισμό, ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα συνεχίζουν να είναι μαζί - ίσως πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την εξομολόγηση της Γουάντα Νάρα το βράδυ της Δευτέρας (25/10) μέσω των social media, με την σύντροφο και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν να φροντίζει να δώσει τέλος στο σίριαλ, ρίχνοντας φως σε αυτά που προηγήθηκαν και ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει ζευγάρι με τον παίκτη.

"Οι φωτογραφίες που ανέβασα τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλά ήμασταν και πόσο χαρούμενοι ήμασταν. Μετά από αυτό που συνέβη, πληγώθηκα πολύ.

Κάθε μέρα ζητούσα διαζύγιο από τον Μάουρο. Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να κάνει πίσω, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και πως ο χωρισμός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να βάλουμε τέλος σε τόσο πόνο, έπρεπε να το κάνουμε.

Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχτηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μού έγραψε ένα γράμμα όπως ουδείς μου είχε γράψει ποτέ πριν: "Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να μπορείς να είσαι ευτυχισμένη επειδή αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο".

Και τότε ήταν που συνειδητοποίησα ένα πράγμα: ότι έχοντας τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια.

Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία για να βάλουμε τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχές μας κουρασμένες από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ελεύθερα. Σε αγαπώ", έγραψε στη σελίδα της στο Instagram.

Σημειώνεται πως η Νάρα συνόδευσε το ποστάρισμά της με μία φωτογραφία της όπου είναι σε άκρως τρυφερό ενσταντανέ με τον Ικάρντι, με την συγκεκριμένη photo να συγκεντρώνει πάνω από 600.000 likes μέσα σε μία ώρα από την αρχική δημοσίευσή της.

Λίγα λεπτά μάλιστα έπειτα από το ποστάρισμα της αδερφής της, Γουάντα, η Ζάιρα Νάρα ανέβασε Instastory με την ίδια ακριβώς φωτογραφία του ζευγαριού και τα ακόλουθα γλυκά λόγια: "Η αγάπη θριαμβεύει πάντα, όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο ιστορίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK