Το καλό... νέο για Λαμπρόπουλο

Χειρουργήθηκε το Σάββατο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Τι δήλωσε ο Λάκης Νικολάου για την κατάσταση του γονάτου του και ποιος είναι ο χρόνος που θα μεσολαβήσει ωσότου επιστρέψει στη δράση ο Έλληνας στόπερ.

Το καλό... νέο για Λαμπρόπουλο

Άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού γόνατος.

Ο στόπερ της ΑΕΚ χειρουργήθηκε το Σάββατο από τους Λάκη Νικολάου και Άλκη Καλλικμάνη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και θ' αρχίσει άμεσα τη διαδικασία προκειμένου να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα.

Όπως δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και γνωστός ορθοπεδικός, "όλα πήγαν καλά, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολυτως πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα επιστρέψει υγιής και δυνατός".

Τι σημαίνει το όλα πήγαν καλά; Πως πειράχθηκε ο μηνίσκος και αποφεύχθηκε μια έξτρα ταλαιπωρία για τον Λαμπρόπουλο. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας ανέρχεται στους έξι μήνες. Όσο διαστημα δηλαδή είχαν μείνει εκτός ο Μάνταλος και ο Μπακάκης, που είχαν επίσης χτυπηθεί από την ατυχία ενόσω η ΑΕΚ έπαιζε ακόμη στη Football League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK