Το καλύτερο απόκτημα του Ρανιέρι δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι κλήθηκε να ονοματίσει την καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ και εξέπληξε άπαντες "αγνοώντας" Λάμπαρντ και Καντέ. Έδωσε μαλιστα απρόσμενη απάντηση!

FILE - In this Saturday, May 7, 2016 file photo, Leicester's team manager Claudio Ranieri waves as Leicester City celebrate becoming the English Premier League soccer champions at King Power stadium in Leicester, England. Leicester is one of two newcomers in Europes elite club competition, the Champions League, this season, along with Rostov following its second-place finish in the Russian league. (AP Photo/Matt Dunham, File)
FILE - In this Saturday, May 7, 2016 file photo, Leicester's team manager Claudio Ranieri waves as Leicester City celebrate becoming the English Premier League soccer champions at King Power stadium in Leicester, England. Leicester is one of two newcomers in Europes elite club competition, the Champions League, this season, along with Rostov following its second-place finish in the Russian league. (AP Photo/Matt Dunham, File) AP

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει εργαστεί σε πάρα πολλούς μεγάλους συλλόγους στα 30 καριέρας του και έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ποδοσφαιρικά ονόματα, ωστόσο όταν κλήθηκε να διαλέξει τον παίκτη εκείνο που θεωρεί ως την καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ δίνοντας χρήματα, έκανε την έκπληξη.

Θα περίμενε κανείς να πει τον Φρανκ Λάμπαρντ που τον πήρε στο "Stamford Bridge" το 2001 από την Γουέστ Χαμ, τον βελτίωσε, και τώρα ο συγκεκριμένος παίκτης φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ σε όλη την ένδοξη ιστορία των "μπλε". Δεν το έκανε.

Θα υπέθεταν άλλοι πως ο "εκλεκτός" του θα ήταν ο Εν'Γκολό Καντέ, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στην Καέν μετακόμισε στην Premier League και μέσα σε μία διετία πανηγύρισε ισάριθμους τίτλους με δύο διαφορετικές ομάδες: πρώτα με την Λέστερ με την οποία πανηγύρισε το "θαύμα των θαυμάτων" με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος με την Τσέλσι. Ούτε όμως αυτός ήταν η επιλογή του.

Ποιός λοιπόν απέσπασε τα κολακευτικά λόγια του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ελλάδας; Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο "Tinkerman" χαρακτήρισε ως καλύτερη μεταγραφή στην καριέρα του τον Αντονί Μαρσιάλ, παρά το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και μία διετία.

Το λόγο τον εξήγησε ο ίδιος ο Ρανιέρι: "Νομίζω ότι η καλύτερη μεταγραφή που έχω κάνει είναι ο Μαρσιάλ που τον πήρα στην Μονακό (σ.σ. από την Λιόν το 2013). Τον αγοράσαμε με 5 εκατομμύρια ευρώ και τον πουλήσαμε για 60..."

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK