Το κανόνι της Γιουνάιτεντ μίλησε για το μέλλον του με Ρεάλ

Η επιδόσεις του στην προβληματική φετινή Γιουνάιτεντ προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των Μαδριλένων.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, left, smiles as Vinicius Junior leaves the pitch after a substitution during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 11, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, left, smiles as Vinicius Junior leaves the pitch after a substitution during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 11, 2023. (AP Photo/Jose Breton) AP

Η Ρεάλ αποτελεί για πολλούς ποδοσφαιριστές των ιδανικό προορισμό για την καριέρα τους και για αυτό η Ισπανική ομάδα μπορεί να “μολύνει” το μυαλό πολλών παικτών και να πιέζει από κοινού τις εκάστοτε ομάδες. Η Γιουνάιτεντ, δυστυχώς, έχει πάνω από δεκαετία από τότε που πραγματικά κυνηγούσε τον πρωτάθλημα και το Champions League και φυσικά αυτό την επηρέασε και σε άλλους τομείς.

Η σκληρή αλήθεια

Ο Σύλλογος δεν θεωρείται πλέον ο “τερματικός” σταθμός, η κορυφή της πυραμίδας της Premier League, πολλώ δε μάλλον ολόκληρου του κόσμου. Το “Μεταβατικό σκαλοπάτι” είναι ένας σκληρός όρος για να χαρακτηρίσει την Γιουνάιτεντ, αλλά παρά την τεράστια ιστορία, ο σύλλογος δεν έχει ακόμη καταφέρει να ανακάμψει. Η Ρεάλ το ξέρει και αν το αποφασίσει μπορεί να διεισδύσει και να πάρει μαζί της τα πολύτιμα “λάφυρα” φεύγοντας.

Ο Ράσμους Χόιλουντ λοιπόν μίλησε ανοικτά για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και την σχέση του με την Γιουνάιτεντ, με την οποία μέχρι στιγμής μετρά 11 τέρματα σε 29 συμμετοχές.

Ο 21χρονος δήλωσε:

"Το θέμα είναι να ονειρεύεσαι μεγάλα όνειρα και να τολμάς να ονειρεύεσαι μεγάλα όνειρα. Διαφορετικά δεν θα πετύχετε τους στόχους σας".

"Είναι σπάνιο να τα έχεις όλα σε ένα πακέτο, αλλά θα έλεγα ότι όλα έχουν “κούμπωσαν” ιδανικά με εμένα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα τέλειο ταίριασμα. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος περνάει μια διαδικασία και θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος της”.

"Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επέλεξα να έρθω εδώ τώρα, γιατί νιώθω ότι μπορώ να εξελιχθώ με τον σύλλογο και ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε πολλά τρόπαια μαζί”.

"Νομίζω ότι ο Ράσμους στα δέκα του θα ήταν μάλλον βουρκωμένος. Εκείνος έθεσε έναν στόχο στον εαυτό του, οπότε αυτό κυνήγησα κι εγώ".

Διαβάστε περισσότερα

Τελειώνει από την Τσέλσι ο αρχηγός της

Δεν θέλει Μουρίνιο ο θρύλος της Τσέλσι και προτείνει άλλους δικούς του

News 24/7

24MEDIA NETWORK