Το κεφάλι του Πογκμπά έγινε... καρδιά για τους ερωτευμένους!

Οι απανταχού ερωτευμένοι στον πλανήτη γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ο Πολ Πογκμπά βρήκε την ευκαιρία για να τρολάρει με ένα εντυπωσιακό video!

Manchester United's Paul Pogba reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Paul Pogba reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρεται για τους ερωτευμένους να δείξουν την αγάπη τους στα άτομα για τα οποία ενδιαφέρονται, όμως δεν λείπουν και εκείνοι που απλά θέλουν να επωφεληθούν από το γεγονός και να προσφέρουν το δικό τους διαδικτυακό σόου.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος θέλησε να... ρίξει το Twitter με το τρομερό video που ανέβασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του.

Σε αυτό βλέπουμε δύο κεφάλια με το πρόσωπο του Γάλλου διεθνούς μέσους να ενώνονται για να γίνουν μία μεγάλη κόκκινη καρδιά και τον Πογκμπά να στέλνει επικό μήνυμα...

Μετατρέποντας το "Love is in the air" (Η αγάπη είναι στον αέρα) στο "Poglove is in the (h)air"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK