Το κλειδί για την πρόκριση: Η μπάλα στα άκρα!

Η Κόστα Ρίκα είναι μία ιδιαίτερα επιθετική ομάδα παρά το γεγονός ότι παίζει 5-3-2. Βάζει τον Κάμπελ αρκετά μπροστά, τον Μπολάνιος εσωτερικό χαφ και έτσι γίνεται επικίνδυνη.

Το κλειδί για την πρόκριση: Η μπάλα στα άκρα!
INTIME SPORTS

Το θέμα είναι όμως ότι στα μέχρι τώρα παιχνίδι της είχε πάει ως αουτσάιντερ και είχε βρει αρκετούς χώρους για να δημιουργήσει. Τα πράγματα όμως απόψε θα είναι διαφορετικά. Η Ελλάδα παίζει οργανωμένη άμυνα και μένει να δούμε πως θα συμπεριφερθούν οι Κοσταρικανοί κόντρα στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού.

Για μένα η Κόστα Ρίκα κατεβαίνει ως φαβορί στο γήπεδο. Νίκησε Ουρουγουάη και Ιταλία, τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, έδειξε συνολικά μία εικόνα καλύτερη σε σχέση με τη δική μας. Από την άλλη πλευρά όμως πρόκειται για μία πολύ άπειρη ομάδα σε ό,τι αφορά τη φανέλα της.

Η Εθνική μας ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη και συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις, οι παίκτες μας σαφώς πιο μπαρουτοκαπνισμένοι ενώ και έλεγα ότι και στην ατομική ποιότητα είμαστε καλύτεροι.

Για να διασπάσουμε τη δική τους άμυνα τέλος θα πρέπει να παίξουμε από τα πλάγια. Στον άξονα λόγω των τριών χαφ και των τριών κεντρικών αμυντικών θα υπάρχει συνωστισμός. Αρα, η μπάλα πρέπει να πάει στις πτέρυγες για να εκμεταλλευτούμε τα προσόντα των Τοροσίδη, Χολέμπας και Χριστοδουλόπουλου. Ο Λάζαρος ειδικά με την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να φέρει σε ανισορροπία την αντίπαλη άμυνα.

Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο καθρέφτης της Κόστα Ρίκα

Ο μικρός Τζέι εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική

Το "μαύρο" Ρεσίφε (PHOTOS + VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK