Το κοινό της Ντόρτμουντ έτοιμο για το μεγάλο ρεκόρ

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ φημίζονται για την εντυπωσιακή κερκίδα που σχηματίζουν σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας τους και πλέον θα πάρουν το "δώρο" τους στο ματς με την Χέρτα.

Το κοινό της Ντόρτμουντ έτοιμο για το μεγάλο ρεκόρ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι αναμφισβήτητα η ομάδα που κυριαρχεί στους τίτλους στη Bundesliga διαχρονικά, έχοντας μεγάλη απόσταση από όλους τους αντιπάλους τους, όμως όταν μιλάμε για φανατικό και πιστό κοινό όλοι υποκλίνονται σε αυτό της Ντόρτμουντ.

Πέρυσι οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί κατέγραψαν ένα ιστορικό ρεκόρ αφού έκοψαν 1.380.023 εισιτήρια όλη τη σεζόν, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για οποιαδήποτε ομάδα στην κορυφαία κατηγορία, ενώ τώρα απέχουν ένα παιχνίδι από το να ξεπεράσουν ένα ιστορικό φράγμα.

Το κοινό της Ντόρτμουντ έτοιμο για το μεγάλο ρεκόρ

Για την ακρίβεια αυτό θα γίνει στο ματς πρωταθλήματος της Παρασκευής (14/10) με την Χέρτα όπου θα είναι το Νο 836 για το πρωτάθλημα στο "Westfalenstadion", με την Ντόρτμουντ να χρειάζεται 63.383 εισιτήρια για να ξεπεράσει τον αριθμό των 40.000.000 θεατών!

Αν μη τι άλλο, ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ένα ακόμα "παράσημο" για την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1997, που από εκείνη τη χρονιά και έπειτα, συγκεντρώνει κάθε σεζόν πάνω από 1.000.000 φιλάθλους στα παιχνίδια της...

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τραγουδούν το YNWA:

News 24/7

24MEDIA NETWORK