Το κοινωνικό μήνυμα του Ολυμπιακού για την Unicef

Κάλεσμα στον κόσμο να γίνει κομμάτι μίας μεγάλης προσπάθειας και να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσω της Unicef, έστειλε ο Ολυμπιακός ενόψει του ματς με την Μπαρτσελόνα.

Το κοινωνικό μήνυμα του Ολυμπιακού για την Unicef

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θα έρθουν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια των ομίλων του UEFA Champions League μόνο για 90 λεπτά, καθώς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τους ενώνει το σημαντικό έργο των δύο Συλλόγων μέσω της συνεργασίας τους με την UNICEF, για την υγεία και την ασφάλεια παιδιών σε όλο το κόσμο. Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια, ώστε να στηρίξουν την UNICEF στο πολύ σημαντικό έργο που κάνει για όλα εκείνα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Ο Θρύλος από το 2013 στηρίζει τις προσπάθειες της UNICEF και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει ώστε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό και αντίστοιχα να εκπαιδευτούν χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Παράλληλα από φέτος συμβάλλει και στη μεγάλη εκστρατεία της UNICEF για την επιβίωση νεογέννητων μωρών και την διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Το κοινωνικό μήνυμα του Ολυμπιακού για την Unicef

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας, ενόψει του σημαντικού αγώνα της ομάδας μας την Τρίτη (31/10, 21:45) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το UEFA Champions League, ώστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπορείτε και εσείς να σταθείτε στο πλευρό της TEAM UNICEF με τον εξής απλό τρόπο:

ΣΤΕΙΛΕ και εσύ με SMS τη λέξη ΘΡΥΛΟΣ στο 19800 και γίνε μαζί μας ΘΡΥΛΟΣ για μια παιδική ζωή! (Χρέωση €1,24/sms με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού - Γραμμή Υποστήριξης 801 500 12345)