Το κορυφαίο γκολ των ομίλων του Champions League

Γκάρεθ Μπέιλ ή Αντουάν Γκριεζμάν; Σαντιό Μανέ ή Έντιν Τζέκο; Η πρώτη φάση του Champions League ολοκληρώθηκε, όμως τα γκολ που σημειώθηκαν αξίζουν ειδική μνεία. Ποιο ήταν το καλύτερο; Μπες, δες και ψήφισε στο διαγωνισμό της NISSAN και κέρδισε πλούσια δώρα.

Το κορυφαίο γκολ των ομίλων του Champions League

Πολλοί λένε πως η πρώτη φάση του Champions League, αυτή των ομίλων, είναι απλώς το ορεκτικό για το κυρίως πιάτο που έρχεται με τους νοκ άουτ αγώνες. Από τη μία δεν έχουν άδικο, από την άλλη όμως δεν είναι λίγες οι φορές που οι συγκινήσεις που προκαλούν οι αγώνες των ομίλων και τα γκολ που σημειώνονται, μπορεί να είναι τα καλύτερα της διοργάνωσης.

Η NISSAN και το GOAL of THE WEEK κάθε αγωνιστική του Champions League σας καλούν να ψηφίσετε μέσω της ειδικής πλατφόρμας, το καλύτερο γκολ που είδαμε στα γήπεδα, ενώ παράλληλα σας επιβραβεύει με πλούσια δώρα. Μια win win κατάσταση με άλλα λόγια.

Πλέον, με τη φάση των ομίλων να έχει ρίξει αυλαία, έφτασε η στιγμή να συγκεντρώσουμε όλα τα κορυφαία γκολ που είδαμε στα ματς και να απολαύσουμε ξανά, μπαίνοντας στην κλήρωση για ένα από τα 15 απίθανα δώρα της NISSAN.

Το κορυφαίο γκολ των ομίλων του Champions League

Τι ξεχωρίσαμε λοιπόν; O πρωταγωνιστής των πιο εντυπωσιακών γκολ ήταν ξεκάθαρα ο Γκάρεθ Μπέιλ. Μπορεί ο Ουαλός να μην αγωνίζεται πολύ λόγω τραυματισμών, αλλά όταν το κάνει... πετυχαίνει σπάνιας ομορφιάς τέρματα. Όπως αυτό που πέτυχε στο Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπορούσια, στο 1-3 της Ρεάλ, το οποίο αναδείξατε ως GOAL of THE WEEK στο Champions League.

Η Λίβερπουλ διέλυσε στους ομίλους με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας και ο Σαδιό Μανέ, έκανε... όργια. Κι όταν λέμε όργια εννοούμε φυσικά την γκολάρα που πέτυχε και άφησε τους φιλάθλους με ανοιχτό το στόμα. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε σε καμία περίπτωση και το φανταστικό γκολ του Γκριεζμάν κόντρα στη Ρόμα στο 2-0 της Ατλέτικο. Ο Γάλλος το "έχει" και φάνηκε σε αυτή τη φάση.

Το κορυφαίο γκολ των ομίλων του Champions League

Θυμάστε τι είχε κάνει ο Έντιν Τζέκο στην άμυνα της Τσέλσι στο 3-3 της Ρόμα; Ασφαλώς και δεν γίνεται να ξεχάσει κανείς το γκολ που πέτυχε ο Βόσνιος και ήταν ανάμεσα στα καλύτερα της πρώτης φάσης του Champions League.

Τι άλλο... Μα φυσικά. Η Τσέλσι βρήκε το μπελά της κόντρα στη Ρόμα κι από τον Ελ Σαραουί στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Ιταλία, εκεί όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 3-0. Θύτης αυτή τη φορά ήταν ο Στεφάν Ελ Σαραουί με ένα σουτ που δεν πρέπει να είδα καν αντίπαλος τερματοφύλάκας.

Το κορυφαίο γκολ των ομίλων του Champions League

Για το τέλος κρατήσαμε ίσως το ωραιότερο σουτ των ομίλων του Champions League. Tην "βολίδα" προς την αντίπαλη εστία που εξαπέλυσε ο Τσενκ Τοσούν τσο 3-1 της Μπεσίκτας μέσα στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο. Αναμφίβολα ήταν όλα τους φοβερά γκολ.

Εσύ ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κορυφαίο στην πρώτη φάση του Champions League;

News 24/7

24MEDIA NETWORK