Το κροσέ του Χιγκίτα ακόμη πονάει αυτόν που τον έβριζε...

Την άλλη φορά που οποιοσδήποτε θα σκεφτεί να προσβάλει βρίζοντας τον 52χρονο παλαίμαχο κίπερ, ας δει πρώτα αυτό το video. Θα το μετανιώσει πάραυτα...

Rene Higuita, former goalkeeper of the national team of Colombia, raises a fist prior to the group H match between Poland and Colombia at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ρενέ Χιγκίτα AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μην τα βάλεις με τον Ρενέ Χιγκίτα, θα σε βγάλει νοκ άουτ.

Ο Κολομβιανός δεν είναι γνωστός πλέον μόνο για το "χτύπημα του σκορπιού" με τα πόδια. Είναι για το πολύ δυνατό κροσέ που... ξαπλώνει οπαδούς στην κερκίδα.

Ο "γερόλυκος", που τον είδαμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν στο Τέξας προσκεκλημένος της Ατλέτικο Νασιονάλ (υπήρξε παίκτης της για μια 10ετία σε δύο διαφορετικές περιόδου) για το φιλικό ματς με την Αμέρικα ντε Κάλι και όταν έτυχε να περάσει μπροστά από την κερκίδα των αντίπαλων οπαδών δέχθηκε επίθεση.

Ένα ρολό χαρτί πέτυχε μια γυναίκα που ήταν μπροστά του, ενώ κάποιος εκ των θεατών, με σκούφο παρακαλώ, τον πλησίασε στο ένα μέτρο συνεχίζοντας να τον βρίζει. Μέχρι τη στιγμή που το... βούλωσε μια και καλή. Διότι η γροθιά του Κολομβιανού έφυγε με δύναμη και τον βρήκε γεμάτα στο πρόσωπο.

Γεννημένος στο Μεντεγίν, φίλος των αρχιβαρόνων Εσκομπάρ - Μολίνα και κρατούμενος για επτά μήνες σε φυλακές επειδή τούς εξυπηρέτησε. Την άλλη φορά που θα τα βάλεις με τον Χιγκίτα, σκέψου το διπλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK