Το "κρυφό χαρτί" του Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο παίζει με ανοικτά χαρτιά ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Στο μοναδικό δίλημμα που δεν έχει απαντήσει είναι ποιος εκ των Τσόρι ή Μάριν θα έχει το ρόλο του Φορτούνη.

Το "κρυφό χαρτί" του Μπέντο

Κατέληξε, όπως όλα δείχνουν, ο Πάουλο Μπέντο στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Απλώς δεν δεν έχει αποκαλύψει στο 100% αυτόν που θα συμπληρώσει τους άλλους δέκα της αρχικής 11άδας του Ολυμπιακού.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Καπίνο στα γκολπόστ, οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσος (αριστερό μπακ) στην άμυνα, οι Μιλιβόγεβιτς και Αντρέ Μάρτινς δίδυμο στα χαφ, οι Σεμπά και Ελιουνούσι στα "φτερά", ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιντέγε.

Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που θ' αναλάβει να σηκώσει τον ρόλο του "αντι-Φορτούνη". Τσόρι ή Μάριν; Όλα είναι ανοικτά. Μεσοβδόμαδα φάνταζε φαβορί ο Γερμανός, στο κόλπο ωστόσο μπήκε γερά στο κόλπο και ο Ντομίνγκες, με αποτέλεσμα αμφότεροι να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Στα αξιοσημείωτα από τα της προπόνησης, το γεγονός ότι ο Φορτούνης θα είναι έτοιμος με την Αστάνα βάζοντας τις καρδίες του Μπέντο και των συνεργατών του στη θέση τους.

Αντιθέτως για τον Ντε Λα Μπέγια το τοπίο παραμένει θολό. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη (18/10) θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση…

News 24/7

24MEDIA NETWORK