Το "κτήνος" της Όσιγιεκ είναι αριστεροπόδαρος φορ, 17 ετών, 1,91μ. και έχει τρελάνει την Ευρώπη

Η κροατική σχολή έχει βγάλει βιτρίνα ένα ακόμα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο που ήδη προκαλεί πανικό στα τμήματα σκάουτινγκ των δυνατών της Ευρώπης.

Το "κτήνος" της Όσιγιεκ είναι αριστεροπόδαρος φορ, 17 ετών, 1,91μ. και έχει τρελάνει την Ευρώπη
PRINT SCREEN: YOUTUBE NK OSIJEK

Η Κροατία είναι μία χώρα που αποδεδειγμένα ξέρει να παράγει ποδοσφαιριστές. Καθόλου τυχαία άλλωστε η αρμάδα του Λούκα Μόντριτς πετυχαίνει μεγάλα πράγματα σε κορυφαίες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, έχει προκύψει μέσω πολλών σκάουτινγκ ρίπορτ το όνομα του Αντόν Μάτκοβιτς.

Πρόκειται για τον 17χρονο (σ.σ. γεννημένος το 2006) θηριώδη σέντερ φορ των ακαδημιών της Όσιγιεκ. Ο Μάτκοβιτς γεννήθηκε στο Σλάβονσκι Μπροντ, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεί στην Όσιγιεκ και είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο έως το 2025.

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και ήδη σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Ο Ιταλός ρεπόρτερ μάλιστα κατονομάζει στο ρεπορτάζ του την Έβερτον, όπως και της Σάλτσμπουργκ - Σασουόλο.

Οι δύο τελευταίες έχουν ξεχωρίσει στον τρόπο που διαχειρίζονται τα wonderkid πετυχαίνοντας δυνατές πωλήσεις σε ομάδες υψηλότερου επιπέδου. Για τον Μάτκοβιτς όπως αναφέρει ο Ρομάνο δεν έχει παρθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση, αλλά στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξει... περιπέτεια όσον αφορά στον επόμενο προορισμό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK