Το like στη φωτογραφία που "έκαψε' τρεις παίκτες της Ρόμα!

Πριν από λίγες ημέρες έξι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ "κέρδισαν" ένα τσουχτερό πρόστιμο για ένα απερίσκεπτο like. Λέτε να έχουμε ανάλογο σενάριο με πρωταγωνιστές παίκτες της Ρόμα;

Το like στη φωτογραφία που "έκαψε' τρεις παίκτες της Ρόμα!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έβαλε (άθελά του) φωτιά στον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα καθώς μετά από μία ανάρτηση που είχε κάνει στον λογαριασμό του στο Instagram όπου άφηνε αιχμές κατά του πρώην προπονητή του Βλάνταν Ίβιτς, έξι παίκτες του "Δικεφάλου" επιδοκίμασαν μέσω "like" με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με 3.000 ευρώ πρόστιμο για "κακή χρήση των social media".

Λίγες ημέρες αργότερα πάντως, έρχεται ένα ακόμα... like να σπείρει το ζιζάνιο της έριδος και της διχόνοιας μέσα σε μία ομάδα, η οποία σε αυτή την Ρόμα. Μετά την πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia εις βάρος της Νάπολι αρκετοί ήταν οι παίκτες της "βέκια σινιόρα" που έκαναν ποσταρίσματα στα social media ανεβάζοντας πανηγυρικές φωτογραφίες από τα αποδυτήρια και ένας εξ αυτών ήταν και ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Η φωτογραφία που ανέβασε έχει συγκεντρώσει σχεδόν 100.000 likes από τους ακόλουθούς του στο Instagram, όμως τρία από αυτά είναι ιδιαίτερα καθώς προήλθαν από τρεις παίκτες πρώην ομάδας του, της Ρόμα, και συγκεκριμένα από τους Ναϊνγκολάν, Ρίντιγκερ και Έμερσον.

Το like στη φωτογραφία που "έκαψε' τρεις παίκτες της Ρόμα!

Με δεδομένο πως Ρόμα και Γιουβέντους έχουν μεγάλη αντιπαλότητα αρκετά ήταν τα δυσμενή σχόλια εις βάρος των τριών παικτών από τους φίλους των Ρωμαίων για το "like" στον Βόσνιο άσο των Τορινέζων όμως υπήρχαν και αρκετοί που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν θυμίζοντας τη φιλία των παικτών μεταξύ τους, ανεξαρτήτως ομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK