Το Louis Vuitton παρδαλό outfit του Ρονάλντο έφερε δάκρυα στα μάτια των συμπαικτών του

Η στυλιστική επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο με την υπογραφή της Louis Vuitton προκάλεσε ντελίριο στα social media. Ο Πορτογάλος σταρ έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση. Μπορεί και όχι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την διάρκεια προθέμανσης πριν από αναμέτρηση της Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα. (Φεβρουάριος 2020)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την διάρκεια προθέμανσης πριν από αναμέτρηση της Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα. (Φεβρουάριος 2020) LAPRESSE/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές στον κόσμο και το εισόδημα του δεν προέρχεται αποκλειστικά από το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους. Ενδεχομένως οι δραστηριότητες του εκτός ποδοσφαίρου να του αποφέρουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Γεγονός που ενίοτε τον αναγκάζει και σε εξεζητημένες εμφανίσεις...

Μια από αυτές έγινε με ένα παρδαλό outfit για χάρη της Louis Vuitton. O Πορτογάλος σταρ πόζαρε με σοφιστικέ γυαλιά, ένα σετάκι της εταιρείας με κοντομάνικο πουκάμισο και βερμούδα, με λευκά αθλητικά. Ανέβασε την φωτογραφία στο instagram και φυσικά έγινε ένας μικρός χαμός. Με τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Μπενατιά αλλά και τον Μαρκίζιο να... κλαίνε.

Ο Μπονούτσι έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο, χαρακτηρίζοντας 'απίστευτο' το θέαμα. Ο Μακρίζιο αρκέστηκε σε emoticons που δακρύζουν από τα γέλια, ο Μπενατιά μια από τα ίδια, γράφοντας "έλα τώρα αδερφέ... καλό στυλ, δεν ξέρω". Ο Κουδράδο πάλι χαρακτήρισε καλή την επιλογή για την παραλία... Ο CR7 πάντως την δουλίτσα του την έκανε. Και προκάλεσε ντόρο στα social media και είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται με αρκετά ακόμη ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK