Το Λουξεμβούργο "έσπασε" αρνητική παράδοση ενός αιώνα κόντρα στη Γαλλία!

Από το 1914 η Γαλλία νικούσε όπου συναντούσε το Λουξεμβούργο. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής (3/9) οι ήρωες της μικρής αυτής ώρας κοίταξαν στα μάτια τους "τρικολόρ" και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) μέσα στην Τουλούζ γράφοντας ιστορία (VIDEO)!

Το Λουξεμβούργο "έσπασε" αρνητική παράδοση ενός αιώνα κόντρα στη Γαλλία!

Την καλύτερη βδομάδα της ιστορίας του πρέπει να ζει το Λουξεμβούργο, το οποίο μετά τη νίκη του κόντρα στη Λευκορωσία την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0, κράτησε και τους Γάλλους στο μηδέν, παίρνοντας την ισοπαλία (0-0) μέσα στην Τουλούζ.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει επαναληφθεί μιας και για χρόνια η μικρή αυτή χώρα αποτελούσε σάκο του μποξ για τις ομάδες που βρισκόταν μαζί στον όμιλο. Κι όμως.

Έμελλε η 3η Σεπτεμβρίου 2017 να γραφτεί στην ιστορία του. Παράλληλα, έσπασαν και μια αρνητική παράδοση 103 χρόνων κόντρα στη Γαλλία, αφού το Λουξεμβούργο μετρούσε 14 συνεχόμενες ήττες από τους Γάλλους από το 1914 μέχρι και σήμερα!

Το Λουξεμβούργο "έσπασε" αρνητική παράδοση ενός αιώνα κόντρα στη Γαλλία!

Η Γαλλία των σούπερ σταρ πίεσε, είχε την κατοχή της μπάλας, έφτιαξε πάνω από 20 καλές φάσεις για γκολ, είχε δοκάρι, ωστόσο το γκολ δεν κατάφερε να το βρει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με το που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης, όλοι οι παίκτες, ο προπονητής και τα μέλη της αποστολής του Λουξεμβούργου, πανηγύρισαν σαν να κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό. Δεν είναι και λίγο αυτό που πέτυχαν εδώ που τα λέμε...

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γαλλία 17

Σουηδία 16

Ολλανδία 13

Βουλγαρία 12

Λουξεμβούργο 5

Λευκορωσία 5

News 24/7

24MEDIA NETWORK