Το μαγικό νούμερο που "ενώνει" Μίλαν & Ίντερ: 100.000.000 ευρώ!

Η Μίλαν σαρώνει μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι ενώ την ίδια ώρα η Ίντερ κοιτάζει αρχικά πώς θα μπορέσει να απαλλαχτεί από παίκτες. Κοινή συνισταμένη τα... 100 εκατομμύρια ευρώ!

Το μαγικό νούμερο που "ενώνει" Μίλαν & Ίντερ: 100.000.000 ευρώ!

Μπορεί η Γιουβέντους να είναι η αδιαφιλονίκητη κυρίαρχος εντός συνόρων από το 2011 και μετά, μετρώντας πλέον έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα (αριθμός-ρεκόρ) αλλά και τρία διαδοχικά νταμπλ (επίσης ρεκόρ), όμως το καλοκαίρι του 2017 ανήκει μέχρι στιγμής στην Μίλαν!

Και αυτό γιατί η νέα διοίκηση των "ροσονέρι" που πήρε τη σκυτάλη από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποδεικνύει πως έχει διάθεση να ανεβάσει αρκετές σκάλες την ομάδα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, και οι πρώτες κινήσεις δείχνουν πως... λεφτά υπάρχουν!

Ήδη η επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει εντάξει στο δυναμικό της τρεις ικανότατους παίκτες, τους Ματέο Μουσάκιο (Βιγιαρεάλ), Φρανκ Κεσιέ (Αταλάντα) και Ρικάρντο Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ) ενώ ο τέταρτος της... παρέας αναμένεται να είναι ο Αντρέα Σίλβα, ο οποιός αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο και το κόστος της μεταγραφής του από την Πόρτο να φτάνει στα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Το μαγικό νούμερο που "ενώνει" Μίλαν & Ίντερ: 100.000.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει μάλιστα η "Gazzetta dello Sport" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, η αντεπίθεση της Μίλαν μόλις ξεκίνησε, με τους "ροσονέρι" να έχουν δαπανήσει (συμπεριλαμβανομένου και του επικείμενου deal για τον φορ της Πόρτο) το ποσό των 99.000.000 ευρώ...

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτό το φράγμα επιθυμεί αυτή την περίοδο να το σπάσει και η Ίντερ, όχι όμως με προσθήκες παικτών αλλά με αποχωρήσεις που θα της επιτρέψουν να γεμίσει τα ταμεία της για να κάνει νέες δυνατές μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Μπρόζοβιτς (15 εκατομμύρια ευρώ το ποσό που ζητάει), Μπανέγα (10 εκατομμύρια), Γιόβεβιτς (13 εκατομμύρια), Ρανόκια (10 εκατομμύρια) και Μπιαμπιανί (6 εκατομμύρια) ενώ αν πάρει τα 50.000.000 ευρώ που έχει κοστολογήσει τον Πέρισιτς (θέλει να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω Μουρίνιο) θα βάλει στα ταμεία της 104.000.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα μάλιστα θα αποταμιεύσει, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, άλλα 21.800.000 ευρώ από τους μισθούς που θα έπρεπε να πληρώσει σε όλους αυτούς τους παίκτες για τη νέα σεζόν. Συμπέρασμα; Οι δύο ποδοσφαιρικές εκπρόσωποι του Μιλάνου θα έχουν ένα πολύ "θερμό" καλοκαίρι με αγορές και πωλήσεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK