Το ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά θύμισε... τένις στον Χιμένεθ

Στην ομιλία του στους παίκτες κατά την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ συνέκρινε το ματς στην Κρήτη με αγώνα... τένις, ενώ εξήγησε και το γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Βάργκας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
jimenez EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ την Παρασκευή (10/2) ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του με σκοπό να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού για τη Super League κόντρα στον Ηρακλή.

Παράλληλα, τους εξήγησε τα λάθη τους στο ματς με τον Πλατανιά που για κάποιο λόγο του θύμισε αγώνα... τένις.

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι με πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου. Σε ένα πολύ κακό και μικρό αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ. Ήταν ένα από τα δύο ζητούμενα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί πέραν από τις πολλές διακοπές που έγιναν και ο αγωνιστικός χώρος και το στυλ του αγώνα γενικά με τις μεγάλες πάσες και τις γιόμες θύμιζε αγώνα τένις. Δεν τελείωσε τίποτα, η πρόκριση μπορεί να έρθει στην Αθήνα, ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε.

Να ξέρετε επίσης ότι ο τρόπος που κύλησε το παιχνίδι έπαιξε ρόλο και στις επιλογές μου σχετικά με τα πρόσωπα που επέλεξα να παίξουν", ήταν τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ που προφανώς στο τελευταίο κομμάτι εξήγησε έμμεσα τη μη χρησιμοποίηση του Ρόλαντ Βάργκας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει ή δεν εκτιμά την προσπάθεια που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK