Το μεσαίο δάχτυλο του Δώνη με τον Μπαλοτέλι

Βρίσκεται στη Νις δανεικός από τη Γιουβέντους και ήδη είναι μία αξιόπιστη λύση για το σύνολο του Λουσιάν Φαβρ στη Ligue 1. Παρόλα αυτά, ο Τάσος Δώνης είναι... άτακτος εκτός γηπέδου, με την φωτογραφία του Μάριο Μπαλοτέλι να το αποδεικνύει. (PHOTO)

Το μεσαίο δάχτυλο του Δώνη με τον Μπαλοτέλι

Τι κι αν πρέπει να τα βγάλει πέρα στο απαιτητικό γαλλικό πρωτάθλημα; Τι κι αν αγωνίζεται στη τρίτη αυτή τη στιγμή Νις; Ακόμα κι αν έχει να ανταγωνιστεί στη θέση του επιθετικού τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Αλασάν Πλεά; Ο Τάσος Δώνης έχει αποδειχτεί... σκληρό καρύδι έχοντας κατορθώσει ήδη να μετρήσει 16 εμφανίσεις και 2 γκολ με τον 20χρονο δανεικό από την Γιουβέντους να δείχνει μέρος του πλούσιου ταλέντου του.

Ο γιος του Γιώργου, εμφανίστηκε σε φωτογραφία του "Σούπερ Μάριο" με... προκλητική διάθεση, ποζάροντας στο φακό κάνοντας και τη γνωστή άσεμνη χειρονομία υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του.

Στη φωτογραφία, εκτός από τον Δώνη και τον Μπαλοτέλι, εμφανίζονται μαζί ο αμυντικός Ντάντε και ο αμυντικός μέσος της Νις, Ντάλμπερτ Ενρίκε, που... ζήλεψε από τον Έλληνα και έκανε την ίδια χειρονομία... εις διπλούν!

Δείτε τη φωτογραφία:

Το μεσαίο δάχτυλο του Δώνη με τον Μπαλοτέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK