H "πεταλουδίτσα" που άναψε... φωτιές στο σπίτι του Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, καθότι σε μπλόκο ελέγχθηκε και πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος. Σε έξαλλη κατάσταση η σύζυγος του Άγγλου ποδοσφαιριστή που ζητάει εξηγήσεις γιατί ο επιθετικός της Έβερτον δεν ήταν μόνος στο αυτοκίνητο, είχε και ένα... party girl παρέα.

H "πεταλουδίτσα" που άναψε... φωτιές στο σπίτι του Ρούνεϊ

"Μπάχαλο" τα' χει κάνει ο Γουέιν Ρούνεϊ που παρά το εξαιρετικό του ξεκίνημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Έβερτον κατάφερε να βάλει... φωτιά στο σπίτι του εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/9).

Η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Άγγλος σταρ και σε αλκοτέστ που τον υπέβαλε το αποτέλεσμα δεν άφησε περιθώρια στην αστυνομία που τον συνέλαβε.

Το κακό βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ότι σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά Μέσα στο Νησί, ο Ρούνεϊ είχε και... πονηρή παρέα στο αμάξι. Το party girl, Λάουρα Σίμσον συνόδευε τον πρώην διεθνή με τη φανέλα των "λιονταριών".

Η σύζυγος του Ρούνεϊ, Κολίν Ρούνεϊ την ώρα που συνέβησαν όλα αυτά βρισκόταν στη Μαγιόρκα για διακοπές με τα τρία παιδιά της οικογένειας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένοντας το τέταρτο τέκνο της οικογένειας.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το ζήτημα, επέστρεψε στην Αγγλία κι από εκείνη τη στιγμή, οι Άγγλοι ρεπόρτερ που χαρακτηρίζουν την κυρία Ρούνεϊ ταπεινωμένη, γράφουν ότι ψάχνει την αλήθεια φτάνοντας στο σημείο να καλέσει στο τηλέφωνο το party girl, Λάουρα Σίμσον!

Η Σίμσον είπε στη "Sun" ότι μίλησε με τη γυναίκα του Ρούνεϊ και της εξήγησε πως δεν συνέβη τίποτα μεταξύ εκείνης και του Ρούνεϊ, την ίδια ώρα που η σύζυγος του ποδοσφαιριστή απαιτούσε να μάθει την αλήθεια...

Δημοσίευμα μάλιστα της κυριακάτικης "Mirror" αποκαλύπτει ότι η έγκυος Κολίν, μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν τον Ρούνεϊ, τον ντροπιασμένο Γουέιν Ρούνεϊ, όπως τον χαρακτηρίζουν και του φώναζε πώς μπόρεσε να της κάνει κάτι τέτοιο τη στιγμή που είναι έγκυος. Σύμφωνα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η σύζυγος Ρούνεϊ αποκάλεσε τον άσο της Έβερτον... ηλίθιο.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK