Το 'μηδέν' στην άμυνα θα ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Το μηδέν παθητικό είναι κλειδί πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Φαλήρου με την Βικτόρια Πλζεν, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Παιχνίδι για το οποίο το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει μια σειρά από πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπα και Κρμέντσικ σε διεκδίκηση της μπάλας, στην αναμέτρηση Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Η πρώτη σπουδαία μάχη της σεζόν για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι 'ερυθρόλευκοι' υποδέχονται την Βικτόρια Πλζεν το βράδυ της Τρίτης (30/07, 21:30) στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί που ήδη τους περιμένει η τουρκική Μπασακσεχίρ.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία λογίζεται μεν ως θετικό αποτέλεσμα αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να λειτουργήσει καθησυχαστικά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Στο διάστημα 30'-60' της αναμέτρησης στο 'Štruncovy Sady Stadion' η Βικτόρια Πλζεν είχε επιβάλλει τον ρυθμό της δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού και ενόψει της ρεβάνς αυτή η συνθήκη είναι κάτι που δεν θέλουν να επιτρέψουν οι 'ερυθρόλευκοι'.

Η απουσία του Κώστα Φορτούνη είναι ακόμη 'φρέσκια', το αντίδοτο δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί τόσο σύντομα, ωστόσο στην έδρα του και με την βοήθεια του κόσμου, ο Ολυμπιακός εύκολ ή δύσκολα θα βρει το ένα τουλάχιστον γκολ που χρειάζεται για να μπει σε θέση οδηγού στο ματς και την πρόκριση. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να δει τους παίκτες του να κρατάνε το μηδέν παθητικό, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες των 'ερυθρολεύκων' να πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Μια καλή είδηση για τους Πειραιώτες είναι η απώλεια του Άλες Τσέρμακ για την Βικτόρια Πλζεν. Ο βασικός μεσοεπιθετικός της ομάδας του Πάβελ Βρμπα -ο αντίστοιχος Φορτούνης των Τσέχων- τέθηκε νοκ-άουτ από τη ρεβάνς της Τρίτης, στερώντας έτσι από την Βικτόρια Πλζεν τις δημιουργικές του ικανότητες στο τελευταίο τρίτο μισό του γηπέδου προς την επίθεση.

Μένει να δούμε αν ο Βρμπα θα βάλει στην ενδεκάδα τον Χόρι στο πλάι του Κρμέντσικ γυρίζοντας την διάταξη σε 4-4-2 ή θα προτιμήσει να βάλει στην ενδεκάδα έναν έξτρα χαφ για μεγαλύτερη αμυντική ασφάλεια. Για τον Ολυμπιακό, ο Γιασίν Μεριά αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο ενώ ο Μαρτίνς θα αποφασίσει λίγο πριν από τη σέντρα αν θα διατηρήσει το 4-2-3-1 και τον Βαλμπουενά στην ενδεκάδα ή θα προτιμήσει ένα 4-3-3 με τον Γάλλο στον πάγκο.

Η αναμέτρηση στο 'Γ. Καραϊσκάκης' θα γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, στις 21.00 το θερμόμετρο θα δείχνει 28°C, ενώ η υγρασία θα φτάσει το επίπεδο του 55%. Το παιχνίδι συγκεντρώνει και το μεγάλο ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει μια σειρά από πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

  • Ο Ολυμπιακός ξέρει πως αν κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, το γκολ που χρειάζεται για την πρόκριση εύκολ ή δύσκολα θα το βρει στην έδρα του. Το ενδεχόμενο επικράτησης των 'ερυθρολεύκων' δίχως να δεχθούν τέρμα πληρώνει σε απόδοση 2.45.
  • Με το 0-0 του πρώτου αγώνα να συνοδεύει τις προσπάθειες των ομάδων στη ρεβάνς του Φαλήρου, δύσκολα θα δούμε ρίσκα από το πρώτο ημίχρονο. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο του ματς συναντάται σε απόδοση 2.10.
  • Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει την κατοχή μπάλας και η Βικτόρια θα ψάξει τις κόντρες. Στυλ παιχνιδιού που ευνοεί την πιθανότητα να σημειωθούν αρκετά κόρνερ στο παιχνίδι. Το combo bet με 9-11 κόρνερ στην αναμέτρηση και νίκη του Ολυμπιακού με 2 γκολ διαφορά πληρώνει σε απόδοση 11.00.
  • Με βάση την εικόνα του πρώτου ματς, δύσκολα θα 'ανοίξει' η ρεβάνς. Και με τον Ολυμπιακό φαβορί στην αναμέτρηση το σενάριο να επικρατήσει με σκορ 1-0, 2-0 ή 2-1 είναι εξαιρετικά πιθανό. Αυτό το freeform στοίχημα βρίσκεται σε απόδοση 2.50.
  • Ένα γρήγορο τέρμα πάντως μπορεί να κάνει 'ροντέο' το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Το combo bet με over 3,5 γκολ και over 9,5 κόρνερ στον αγώνα έχει απόδοση 7.00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK