Ανοικτη προπόνηση λόγω Ολυμπιακού!

Ο Γιώργος Σαββίδης αφού πρώτα παρακολούθησε την προπόνηση μετά πόσταρε στο Instagram το δικό του μήνυμα για τον Λουτσέσκου, τους παίκτες, την ομάδα αλλά και τους λόγους που θα γίνει ανοικτή προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε μήνυμα στήριξης στον (υπο αμφισβήτηση) Ράζβαν Λουτσέσκου ενώ έκανε κάλεσμα στους οπαδούς να παραβρεθούν σε ανοικτή προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (22/10).

Ο γιος του μεγαλομέτοχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, και μέλος του ΔΣ, βρέθηκε το απόγευμα στην προπόνηση του Δικεφάλου και λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωσή της ποστάρισε στο Instagram, αναφέροντας τα εξής :

"Μόλις είδα την προπόνηση της ομάδας. Ειλικρινά, δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ τόσο σωστά οργανωμένο, τόσο συγκεντρωμένο, να δουλεύει σκληρά και να έχει κίνητρο. Αυτό πραγματικά με εξέπληξε και είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Ράζβαν. Αυτή η ομάδα μπορεί μόνο να πετάξει ψηλά και πραγματικά πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Είναι κρίμα που οι φίλαθλοι πρέπει να μείνουν μακριά από τους παίκτες και τον προπονητή για τόσα πολλά παιχνίδια.

Είμαι σίγουρος πως μόνο η δική σας ενέργεια θα γεμίσει την ομάδα με εμπιστοσύνη. Γι' αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανοικτή προπόνηση για όλους τους φιλάθλους που δεν είναι αδιάφοροι, για εκείνους που είναι πραγματικά "άρρωστοι" με την ομάδα. Την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, πριν το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα, περιμένουμε για την στήριξή σας και ζητάμε από όλους να είναι κοντά στην ομάδα και στον προπονητή. Θα ενημερωθείτε σύντομα από την ΠΑΕ.

ΥΓ: Εκεί που τελειώνει η λογική, ξεκινάει ο ΠΑΟΚ! Ολοι Τούμπα!!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK