Το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον "νικητή Χένρικσεν"

Στην πιο δύσκολη μάχη που δίνει για την ίδια του τη ζωή ο Ρενέ Χένρικσεν δεν είναι μόνος, με τον επίσημο Παναθηναϊκό να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον πρώην "πράσινο" άσο.

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον "νικητή Χένρικσεν"
EUROKINISSI

Στα 49 του χρόνια ο Ρενέ Χένρικσεν, ένας από τους κορυφαίους ξένους αμυντικούς που έχουν εμφανιστεί στον Παναθηναϊκό αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία και όλοι οι άνθρωποι της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς στη χώρα μας εύχονται στον Δανό να το ξεπεράσει σύντομα και να βγει νικητής και σε αυτή τη μάχη.

Τα μηνύματα που πήρε από τη στιγμή που αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολλά ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, με τους "πράσινους" να αναφέρουν χαρακτηριστικά μέσω γραπτής ανακοίνωσης:

"Ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία τους τον Παναθηναϊκό και τα ελληνικά γήπεδα, με θάρρος περισσό ανακοίνωσε πώς διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Ο Ρενέ Χένρικσεν θα είναι ο νικητής σε έναν ακόμα αγώνα υψηλών απαιτήσεων. Οι ευχές όλων για γρήγορη και επιτυχή έκβαση είναι μαζί του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK