Το μήνυμα του Τζιμπρίλ Σισέ στον λαβωμένο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς χάνει την υπόλοιπη σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με την Άντερλεχτ και ο Τζιμπρίλ Σισέ του έστειλε μήνυμα στήριξης μαζί με μία φωτογραφία.

Djibril Cisse of Panathinaikos FC during the Greek Super League match against Olympiacos in Athens Saturday Oct. 30, 2010. (AP Photo/Dimitri Messinis)
Djibril Cisse of Panathinaikos FC during the Greek Super League match against Olympiacos in Athens Saturday Oct. 30, 2010. (AP Photo/Dimitri Messinis) AP

Η πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετική μέχρι πρότινος όντας ο πρώτος σκόρερ για τους "κόκκινους διαβόλους" με 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις όμως το βράδυ της Πέμπτης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο φινάλε του αγώνα με την Άντερλεχτ.

Και αυτό γιατί τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, με τους πρώτους φόβους να βγαίνουν αληθινοί καθώς επιβεβαιώθηκε πως υπέστη ρήξη χιαστού και έτσι θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν ενώ θα δώσει μάχη για να προλάβει το ξεκίνημα της επόμενης (άγνωστο αν θα ανανεώσει).

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τραυματισμού του, πάρα πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του που έσπευσαν να του ευχηθούν μέσω των social media αλλά και πρώην ομάδες του (άμεση ανταπόκριση από Ίντερ και Μίλαν), με τον τελευταίο που προστέθηκε στη μακρά λίστα να είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

"Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, γίνε σύντομα καλά μεγάλε", ήταν το μήνυμα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, όπου συνοδεύεται μάλιστα από μία φωτογραφία του που είναι μαζί με τον Σουηδό σούπερ σταρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK