Τα 65 δολάρια για σάντουιτς και μπανάνα έπεσαν βαριά στο στομάχι των παικτών του MLS

Οι παίκτες του MLS μαζεύονται στην Φλόριντα για το τουρνουά που μοιάζει με προπομπό της επανέναρξης τον Αύγουστο. Η λίγκα θέλησε να προσφέρει υψηλές παροχές στους παίκτες, έτσι στο μενού του φαγητού περιλαμβάνονταν πιάτα που φάνταζαν γαστριμαργικά θαύματα αντί του ποσού των 65 δολαρίων. Η αλήθεια ήταν λίγο διαφορετική.

Τα 65 δολάρια για σάντουιτς και μπανάνα έπεσαν βαριά στο στομάχι των παικτών του MLS

Οι ομάδες της αμερικάνικης λίγκας συγκεντρώνονται στη Φλόριντα, όπου στις 8 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η σέντρα του τουρνουά 'MLS Is Back', το οποίο θα ολοκληρωθεί με τον τελικό στις 11 Αυγούστου. Οι παίκτες στεγάζονται στην Disney World και η λίγκα έχει διασφαλίσει πως θα είναι απομονωμένοι από το ευρύ κοινό και θα έχουν τη δική τους τραπεζαρία, καθώς και την επιλογή για φαγητό στα δωμάτιά τους. Με μερικά γεύματα να φτάνουν στα $65.

Αν και μοιάζει ως μια ιδιαίτερα 'τσιμπημένη' τιμή, μπορείς να την χαρακτηρίσεις και λογική όταν διαβάζεις στο μενού ότι οι επιλογές περιλάμβαναν πιάτα που φάνταζαν γαστριμαργικά θαύματα, όπως το 'σπιτικό ψητό της Νέας Υόρκης' και το 'καπνιστό χοιρινό Βιρτζίνια με μπέρμπον'.

Η λίγκα εξάλλου ξέρει πως η διατροφή είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τους ποδοσφαιριστές της και προφανώς θα ήθελε να τους προσφέρει παροχές υψηλής ποιότητας. Σε αυτές σίγουρα συμπεριλαμβάνεται και το φαγητό. Όμως η αλήθεια είναι πως από την περιγραφή των πιάτων μέχρι τα... 65 δολάρια, η απόσταση μοιάζει χαοτική. Αυτό που πλήρωσαν εντέλει οι ποδοσφαιριστές -ως μια σπέσιαλ παροχή φαγητού- δεν το συναντάς ούτε σε ξενοδοχεία τελευταίας κατηγορίας.

Ο Ομάρ Γκονσάλες του Τορόντο πλήρωσε το ανώτερο ποσό για να φάει τελικά ένα... σάντουιτς, μια μπανάνα και κάτι που έμοιαζε με πατατοσαλάτα για τις ποσοτικές ανάγκες ενός παιδιού.

Ο συμπαίκτης του, Έρικ Σαβαλέτα, ήλπιζε να δει το καπνιστό χοιρινό με μπέρμπον, αλλά και αυτός είδε ένα σάντουιτς και μια μπανάνα.

Αναπόφευκτα, έγιναν συγκρίσεις με το 'καταστροφικό' φεστιβάλ Fyre. Δεν ήταν λίγοι όσοι υποστήριξαν πως με τέτοια επιλογή υπηρεσίας δωματίου είναι το MLS και όχι οι παίκτες, που θα πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό.

Η αμερικάνικη λίγκα ποδοσφαίρου τέθηκε σε αναστολή λόγω της πανδημίας Covid-19 και το τουρνουά 'MLS Is Back' υποτίθεται πως αποτελεί τον πρόδρομο για την επανέναρξη της κανονικής σεζόν τον Αύγουστο. Όχι και η καλύτερη αρχή για το συγκεκριμένο εγχείρημα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK