Το "Μπερναμπέου" απαίτησε την παραίτηση Πέρεθ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο "στόχαστρο" των αποδοκιμασιών των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το "Μπερναμπέου" απαίτησε την παραίτηση Πέρεθ
Πέρεθ-Ρεάλ Μαδρίτης

"Βράζει" ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από το νέο "στραπάτσο" σε Derbi madrileño. Αρκετά λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και την ήττα 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", το κοινό άρχισε να ζητά την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ανήμερα της συμπλήρωσης 10 ετών από την πρώτη παραίτηση του Ισπανού εργολάβου από τον προεδρικό θώκο της ομάδας, οι φίλοι των "μερένγκες" ζητούσαν την ίδια εξέλιξη, αφού μετά από αυτήν την αποτυχία, ο σύλλογος πιθανότατα να μείνει 12 πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Από το στόχαστρο των φιλάθλων δεν ξέφυγαν οι ποδοσφαιριστές, με τα συνθήματα "παίκτες μισθοφόροι" να δονούν τη βαριά ατμόσφαιρα πάνω από το "Μπερναμπέου".

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατούσε στον σύλλογο ήταν και η απαγόρευση δηλώσεων αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, ως είθισται στην Ισπανία όταν οι παίκτες αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο.

Μπουτραγκένιο: "Φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες προς Πέρεθ"

Ο υπεύθυνος σχέσεων του συλλόγου και παλιά δόξα της ομάδας, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

"Οι φίλοι της Ρεάλ είναι πολύ πιστοί και πάντα απαιτητικοί. Είναι λογικό, όταν η ομάδα δεν κερδίζει, οι φίλαθλοί μας να είναι στενοχωρημένοι. Σεβόμαστε όλες τις αντιδράσεις τους. Είναι μία λυπηρή μέρα για τον καθένα και οι αντιδράσεις των φιλάθλων είναι εντός πλαισίου".

Όσο για την ήττα, ο "γύπας" άφησε να εννοηθεί ότι η Ρεάλ αφήνει το πρωτάθλημα: "Ήταν μία ήττα που πόνεσε πολύ, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Ένας πόντος στα τελευταία δύο παιχνίδια μας αφήνει με λίγες πιθανότητες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Ξέσπασμα Ρονάλντο: "Αν ήταν όλοι στο επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι"!

Ο Πέρεθ έδωσε εντολή στον Ζιντάν για εκκαθάριση

Γλέντι στο twitter: "O CR7 τα έχει επισήμως χαμένα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK