Το Μπολόνια - Ίντερ δεν διεξήχθη λόγω καραντίνας των γηπεδούχων

Η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Ίντερ για την 20η αγωνιστική της Serie A δεν διεξήχθη από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο "Ρενάτο νταλ' Άρα" έχοντας την υποχρέωση να μείνουν σε καραντίνα.

Το Μπολόνια - Ίντερ δεν διεξήχθη λόγω καραντίνας των γηπεδούχων
© 2021 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Η Μπολόνια υποδέχθηκε την Ίντερ στο "Ρενάτο νταλ' Άρα" για την 20ή αγωνιστική της Serie A, όμως η ίδια δεν πήγε ποτέ στο γήπεδο.

Ο αγώνας δεν διεξήχθη κι έπειτα από το πέρας 45 λεπτών αναμονής των "νερατζούρι" στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής Τζιοβάνι Αϊρόλντι αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του. Ο αγώνας θα κατακυρωθεί στους πρωταθλητές Ιταλίας, όμως οι "ροσομπλού" θα κάνουν έφεση και όλα δείχνουν πως θα δικαιωθούν, σε ένα αλαλούμ στο ιταλικό ποδόσφαιρο που συνεχίζεται από την περσινή σεζόν.

Πρωταγωνίστρια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η Azienda Sanitaria Locale, η τοπική υγειονομική αρχή, η οποία έχει υπερεξουσίες σε θέματα κορονοϊού. Τα κρούσματα στην ομάδα της Μπολόνια οδήγησαν τους αρμόδιους της ASL της πόλης να δώσουν εντολή για καραντίνα ολόκληρης της ομάδας, με συνέπεια να μην καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο για το παιχνίδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη γειτονική χώρα, όμως είναι η πρώτη φορά που ένας γηπεδούχος αποτυγχάνει να δώσει το "παρών" σε ραντεβού στην έδρα του. Είθισται, οι ομάδες που δεν κατάφεραν να βρεθούν σε αγώνα εξαιτίας εντολών εξωαθλητικών φορέων να δικαιώνονται στις εφέσεις τους και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και τώρα, έστω κι αν στα χαρτιά και σε πρώτο βαθμό το παιχνίδι θα καταλήξει στην Ίντερ με σκορ 3-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK