Το μυαλό στη Ρόμα

Το μυαλό στη Ρόμα

Ο επαναληπτικός αγώνας για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Ρόμα είναι το κυρίαρχο θέμα στην ειδησεογραφία του Αρη. Το 5-1 του «Ολίμπικο» δεν αφήνει περιθώρια πρόκρισης στους «κίτρινους», ωστόσο ο αγώνας με μία ομάδα τέτοιους βεληνεκούς, ακόμα και με τα τόσα προβλήματα του Αρη, μπορεί να κλέψει την παράσταση.

Η Τρίτη περιλάμβανε διοικητικό συμβούλιο το οποίο αναλώθηκε στα οργανωτικά θέματα του αγώνα. Ρυθμίστηκαν οι τελευταία λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης και την διαμονής των Ιταλών. Αυτή θα γίνει σε ξενοδοχείο της Βέροιας, αφού αυτά της Θεσσαλονίκης δεν έχουν αρκετά δωμάτια, λόγω ενός ιατρικού συνεδρίου που γίνεται στην πόλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρτι Κουούζελα παραμένει μέχρι νεωτέρας και είναι αυτός που ετοιμάζει τα πλάνα για το παιχνίδι της Πέμπτης. Στη διάθεσή του δεν υπάρχουν οι αρκετοί τραυματίες, δηλαδή οι Σανχούρχο, Γόγολος, Γκαρσία, Αμπελάς και Ντομορό. Επιπλέον, η τελευταία μεταγραφή της ομάδας, Γιουράι Μπούτσεκ, δεν θα είναι στην αποστολή, από τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK