Το μυαλό του Λεμονή στην ΑΕΚ από το... πούλμαν!

Ο Τάκης Λεμονής χαρακτήρισε... χρυσάφι τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που τέλειωσε το ματς με τον Λεβαδειακό μόνο η ΑΕΚ υπάρχει στο μυαλό όλων.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ  (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ ICON

Ο Λεβαδειακός φρέναρε τον Ολυμπιακό και τον "υποχρεώνει" να κυνηγάει έναν ακόμα βαθμό στα δύο ματς που του απομένουν μέχρι το φινάλε για να "κλειδώσει" τον τίτλο, ωστόσο ο Τάκης Λεμονής παρέμεινε απόλυτα ψύχραιμος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση, κάλυψε τα νέα παιδιά της ομάδας και έστειλε μήνυμα ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ:

Το σχόλιό του για το ματς: "Βασικά είχαμε να κάνουμε με μία κατάσταση όταν ήρθα στην ομάδα για το πώς θα διαχειριστούμε την πρώτη φάση των αγώνων. Τα ματς πρωταθλήματος και το Κύπελλο με την ΑΕΚ. Αυτά ήταν ματς με 3-4 μέρες διαφορά. Έπρεπε να διαχειριστούμε κατάλληλα το ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε. Μου αφήνει πικρή γεύση γιατί θέλαμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα σήμερα. Το αναβάλλαμε, όμως για μία αγωνιστική. Ήρθαμε εδώ πολύ αποφασισμένοι για να πάρουμε το ματς παρά τις αλλαγές. Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο γιατί ήταν μία ενδεκάδα που δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ ξανά μαζί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τα χαφ μας και πιέσαμε περισσότερο τον Λεβαδειακό".

Για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: "Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που το καταλαβαίνετε ότι από τώρα που θα ξεκινήσει το πούλμαν για την Αθήνα πρέπει να είναι στο μυαλό μας. Αυτό τόνισα στους παίκτες μας από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Είχαμε καλές επιθέσεις από τα πλάγια αλλά δεν είχαμε καλές τελικές προσπάθειες. Πρέπει να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο για τον τρόπο που έρχεται κοντά στην ομάδα. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μας έσπρωξε πολύ και στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα. Από τη μεριά μας αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους κάνουμε χαρούμενους".

Για το τι έφταιξε για την καθυστέρηση του γκολ της ισοφάρισης: "Στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο μετά ήμασταν αρκετά καλοί στο πως κυκλοφορήσαμε την μπάλα από την άμυνα και μπροστά. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες να κάνουμε φάσεις από τα πλάγια και αριστερά. Στο δεύτερο βοήθησε ότι παίξαμε με έναν κεντρικό χαφ και δύο πιο επιθετικούς ποδοσφαιριστές και έτσι καταφέραμε να πιέσουμε περισσότερο στην περιοχή. Αν δείτε το παιχνίδι του Ολυμπιακού στηρίχτηκε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι σε νέα παιδιά που χρειάστηκαν χρόνο για να βρεθούν μεταξύ τους. Ο Λεβαδειακός όταν έστηνε μπάλες κοντά στην περιοχή μας είχαμε θέματα. Θέλω να πω όμως ότι αυτή η τετράδα έκανε δύο προπονήσεις μαζί και τα πήγε αρκετά καλά. Διαχειριστήκαμε το ρόστερ με τέτοιο τρόπο γιατί υπήρχαν παίκτες που μπορεί να είχαν τραυματισμό αν έπαιζαν. Είχαμε και τον Μποτία που έλειπε με τιμωρία. Τα νέα μας παιδιά είναι χρυσάφι και πρέπει να τα στηρίξουμε και σε άσχημα αποτελέσματα γιατί πρέπει να έχουμε ελληνόπουλα".

Για το εάν η αλλαγή των σέντερ φορ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έχει να κάνει με το ματς της Πέμπτης: "Το καταλαβαίνετε ότι έχω σκεφτεί κάποια πράγματα για το παιχνίδι της Πέμπτης. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν σκοράρει ένας παίκτης. Η ψυχολογία τους ανεβαίνει στα ύψη. Η επιλογή έχει να κάνει και με το τακτικό κομμάτι. Είναι παιχνίδια κυπέλλου και δεν είναι παιχνίδια τριών βαθμών και μπορούν να κριθούν στη λεπτομέρεια και στο ένα γκολ. Έχουμε το χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε και να βρούμε τι λάθη κάναμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK