Το μυστήριο με Αντριάνο και το post για Ατρόμητο λύθηκε!

Μία φωτογραφία του Αντριάνο στο instagram έκανε... μπαμ στο ελληνικό κοινό γιατί απεικόνιζε έναν ποδοσφαιριστή με τη φανέλα του Ατρόμητου και τον Βραζιλιάνο στράικερ στη λεζάντα να του δίνει συγχαρητήρια για το βήμα του στην Ευρώπη. Το Contra.gr έψαξε και σας παρουσιάζει το παρασκήνιο πίσω από τη PHOTO.

Το μυστήριο με Αντριάνο και το post για Ατρόμητο λύθηκε!

O Αντριάνο, ο Βραζιλιάνος στράικερ, ο "αυτοκράτορας" της επιθετικής γραμμής με το αριστερό πόδι... φωτιά στα 35 του χρόνια πλέον ζει μία διαφορετική ζωή μακριά από τα γήπεδα, έχοντας επιστρέψει στις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στα social media του "ανεβάζει" κατά καιρούς φωτογραφίες και βίντεο από το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν, ωστόσο κυριαρχούν οι φωτογραφίες με περιεχόμενο που οδηγεί σε άλλες σκέψεις πιο "σκοτεινές" σχετικά με τα νέα... χόμπι που έχει αποκτήσει το πάλαι ποτέ ταίρι του Ζλάταν στην επίθεση της Ίντερ.

Μία φωτογραφία στο instagram του Αντριάνο ήταν αυτή που έγινε το ερέθισμα για να διαβάσετε τις παρακάτω παραγράφους. Όχι, ούτε περίεργο ξύρισμα ανάμεσα στις φαβέλες αφορά, ούτε κάποιο τατουάζ του "αυτοκράτορα". Πρόκειται για μία φωτογραφία με θέμα τον Ατρόμητο! Ναι, τον Ατρόμητο Περιστερίου, την ομάδα της Super League Σουρωτή με προπονητή τον Νταμίρ Κάνατι.

"Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΙΑΝΟ"

Πράγματι, όποιος κάνει μια... βόλτα στο instagram του πρώην σούπερ σταρ της Πάρμα θα δει ότι υπάρχει μία φωτογραφία ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ατρόμητου. Πρόκειται για τον 21χρονο με ύψος 1,94 αμυντικό, Αντόνιο Πολίντορο Τζούνιορ!

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον νεαρό Βραζιλιάνο ο οποίος αφού δήλωσε "ερωτευμένος" με την Ελλάδα και αποθέωσε τον Ατρόμητο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο κομμάτι της στήριξης και της ανάπτυξης των νεαρών ποδοσφαιριστών μας απάντησε και σχετικά με την φωτογραφία του Αντριάνο.

Ο 21χρονος αμυντικός μας αποκάλυψε ότι τόσο αυτός όσο και ο Αντριάνο εκπροσωπούνται από τους ίδιους ανθρώπους στο κομμάτι των media και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έγιναν φίλοι, γεγονός που για τον Πολίντορο ήταν σαν θαύμα από το Θεό γιατί θαύμαζε τον επιθετικό με το περίφημο αριστερό πόδι από τότε που ήταν μικρό παιδί.

"Μιλάμε με τον Αντριάνο όποτε υπάρχει χρόνος. Χάρηκα πολύ όταν μου έδωσε τις ευχές του στο ξεκίνημά μου στην Ευρώπη. Είναι όνειρο για κάθε παιδί από τη Βραζιλία να φεύγει για ευρωπαϊκές ομάδες και εκείνος το' χει ζήσει και ξέρει. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε τις συμβουλές του και τις ευχές του δημόσια."

Ο Πολιντόρο Τζούνιορ δεν έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, αλλά όπως μας είπε και ο ίδιος είναι πολύ νέος, γεννημένος το 1996 και' χει όλο το χρόνο μπροστά του για να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Ιδού και η φωτογραφία... μυστήριο μέχρι τώρα του Αντριάνο στα social media με τον Πολιντόρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK