Το μυθικό συμβόλαιο της Γαλατασαράι στον Νικολό Ζανιόλο

Η Γαλατασαράι φαίνεται έτοιμη να ολοκληρώσει το "μπαμ" με την απόκτηση του διεθνή Ιταλού, Νικολό Ζανιόλο. Οι απολαβές του.

Roma's Nicolo Zaniolo controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.1, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Εξαιρετικές παρουσιάζονται από τα μίντια οι οικονομικές συνθήκες με τις οποίες συμφώνησε ο Νικολο Ζανιόλο για να γίνει παίκτης της Γαλατασαράι με μόνιμη μεταγραφή από την Ρόμα (σ.σ. με την ολοκλήρωση του deal σπάει ρεκόρ 20ετίας).

Το πάλαι ποτέ next big thing του ιταλικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναμένεται σύντομα στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Γαλατά.

Ο συμπατριώτης ρεπόρτερ του Ζανιόλο αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως ο διεθνής θα έχει να λαμβάνει 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ η νέα του ομάδα θα καταβάλει στην Ρόμα 20 με 22.000.000 ευρώ για το τράνσφερ.

Επίσης, στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης η οποία θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι κι θα φτάνει τα 35.000.000 ευρώ. Μην ξεχνάμε πως ο μέσος είναι μόλις 23 ετών και πάει στην Πόλη για να βρει τα πάτηματά του αφού οι τραυματισμοί και το όλο κλίμα έκαναν τοξική την παραμονή του στην ιταλική πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα για πρωτοκλασάτο στόπερ, δεν τον ανανεώνει και περιμένει προτάσεις

Ποιοι παίρνουν πρωτάθλημα εάν η Σίτι γίνει Γιουβέντους

"Σεισμός" στην Μάντσεστερ Σίτι: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για εκατοντάδες παραβάσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK