Το νέο Contra.gr

Η λέξη "νέο" είναι κάτι που φοβίζει τον αναγνώστη. "Ωχ, τι θα δούμε τώρα;" είναι μία -εύλογη- αντίδραση που προκαλεί κάθε τι νέο, κάθε τι καινούργιο. Όταν μιλάμε για το Contra.gr, δεν είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Απλώς σε αυτά που ήδη ξέρετε, θα προστεθούν περισσότερα πράγματα.

Το νέο Contra.gr
contra.gr.jpg

Νέες ιδέες, νέες στήλες, περισσότερη αρθρογραφία, περισσότερη ανάλυση, περισσότερη διαδραστικότητα. Ολα αυτά υπό τη σκέπη του μότο "άποψη - ανάλυση - αξιοπιστία", σας φέρνουν το Contra.gr που ξέρετε, ακόμα καλύτερο.

Ο πρόλογος σύντομος για να σας βάλει άμεσα στο νόημα του κειμένου. Για τρίτη φορά μετά από το 2001 που βγήκε στον "αέρα" και έγινε η "αγαπημένή μπλε συνήθειά σας", το Contra.gr μπαίνει σε μία νέα φάση. Υπό τη δημοσιογραφική διεύθυνση του Παντελή Βλαχόπουλου και με μία δυνατή και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, ετοιμάζεται για τη νέα εποχή με στόχο, όπως πάντα, την κορυφή, την άμεση ενημέρωση, την ανάλυση, το σχόλιο, το ρεπορτάζ και -πάνω απ' όλα- την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει εδώ και 13 χρόνια.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, ο Σταύρος Καραΐνδρος με τον Θέμη Καίσαρη είναι οι προπονητές που έχουν το καλύτερο υλικό στα χέρια τους. Τάσος Μαγουλάς, Γιώργος Συρίγος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Δημήτρης Κριτής, Νίκος Γιαννόπουλος, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Κώστας Κεφαλογιάννης, Γιάννης Ζωιτός, Άρης Ασβεστάς, Κώστας Μπράτσος, Μάνος Ανδρουλάκης, Αποστόλης Χορτάτος, Μαρίνα Στρίγγα, Άκης Γεωργίου, Σάκης Γκίνας, Γιάννης Μπαϊρακτάρης και Πάνος Σεϊτανίδης. Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι Formula 1, το Contra.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει το κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό.

Το Contra.gr είσαι εσύ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK