Το νέο γήπεδο της Τότεναμ είναι εντυπωσιακό και σχεδόν έτοιμο

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ είναι σχεδόν έτοιμο αν και το σχετικό χρονοδιάγραμμα για την παράδοση του έχει πέσει αρκετά έξω. Οι τελευταίες φωτογραφίες όμως από το εσωτερικό του σταδίου είναι εντυπωσιακές.

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ είναι εντυπωσιακό και σχεδόν έτοιμο

Η αλήθεια είναι πως το νέο γήπεδο της Τότεανμ έχει ταλαιπωρήσει τόσο τους φιλάθλους όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τον Φεβρουάριο του 2018 οι 'πετεινοί' είχαν αποκαλύψει πως θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Το νέο White Hart Lane, χωρητικότητας 61.000 θεατών, δεν είναι ακόμα στην διάθεση του Ποτσετίνο και των παικτών του αλλά αυτή η στιγμή πλησιάζει, καθώς το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο και οι καθυστερήσεις ήταν αρκετές.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το γήπεδο θα πρέπει να φιλοξενεί και αγώνες ράγκμπι για τουλάχιστον μία δεκαετία, έτσι θα έχει δύο αγωνιστικούς χώρους!

Ο ένας θα είναι με συνθετικό χλοοτάπητα και σε αυτόν θα γίνονται οι αγώνες του ράγκμπι και από πάνω του θα τοποθετείται με ειδικές τροχαλίες ο φυσικός χλοοτάπητας για τους αγώνες ποδοσφαίρου.

Όλη αυτή η νέα τεχνολογία (παγκόσμια πρωτοτυπία τα δύο τερέν) και οι ανέσεις που θα προσφέρει το νέο γήπεδο έφεραν τον αρχικό σχεδιασμό αρκετά πίσω, αλλά η μεγάλη στιγμή για τους φίλους της Τότεναμ πλησιάζει.

Η γνωστή ιστοσελίδα SPORTbible, δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου White Hart Lane και όπως φαίνεται τα εγκαίνια δεν είναι μακριά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK