Το νέο 'παιχνίδι' του Κλούνεϊ είναι μια ομάδα ποδοσφαίρου B' Eθνικής

O Τζορτζ Κλούνεϊ, όπως και αρκετοί πολυεκατομμυριούχοι της showbiz, φαίνεται πως βαριέται, γι' αυτό και βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση -μέσω εταιρείας συμφερόντων του- μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Ποια είναι η 'τυχερή';

Το νέο 'παιχνίδι' του Κλούνεϊ είναι μια ομάδα ποδοσφαίρου B' Eθνικής
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Μάλαγα αγωνίζεται στη Segunda División και παλεύει να μην υποβιβαστεί σε ακόμα χαμηλότερη κατηγορία. Νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική τη Ράθινγκ Σανταντέρ με 2-0 και διατηρήθηκε στη 14η θέση της κατηγορίας, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες ώστε ο σύλλογος της Ανδαλουσίας να έχει ένα πιο φωτεινό μέλλον είναι αρκετές, ίσως περισσότερες από ποτέ.

O Τζόρτζ Κλούνεϊ διακριτικά, σε μια γωνιά στο εξοχικό του στη Μαρμπέγια (πόλη στη νότια Ανδαλουσία), χαμογελάει με νόημα.

Το ενδιαφέρον υπάρχει εδώ και μήνες, στα όρια μεταξύ φημολογίας και αλήθειας. Ομάδα Αμερικανών επενδυτών, πίσω από την οποία βρίσκεται ο σταρ του Χόλιγουντ επιθυμεί να αγοράσει τη Μάλαγα. Το παραπάνω ρεπορτάζ του Πέδρο Ροντρίγκεθ επιβεβαιώνει πως ο Αμπντουλάχ Αλ Τανί, ιδιοκτήτης της Μάλαγα, έχει δεχτεί όντως μια σοβαρή πρόταση εξαγοράς από την ομάδα της οποίας ηγείται ο Κλούνεϊ και είναι πάρα πολύ πιθανό, να προχωρήσει το deal. Κάτι που σημαίνει ότι περνάμε πια στην εποχή που οι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Μάθιου Μακόναχι (και ποιος ξέρει ποιος άλλος;) θα έχουν ομάδες ποδοσφαίρου στην ιδιοκτησία τους για να μετακινούν παίκτες ανάλογα με τις διαθέσεις τους, όπως εμείς κάποτε ανταλάσσαμε αυτοκόλλητα Panini.

Εμπαπέ ή Χάαλαντ; Ποιος είναι καλύτερος; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK